Nem estem hanyatt. Az egyik Lenovo táblagépemen van tálca. Engem inkább idegesített, mivel arra tette a navigációs gombokat is.
A Samsungnál ott van a gyorspanel vagy mi, ami alap esetben jobboldalról húzható be. Na az jó megvalósítás.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] [Algieba:] Tíz (plusz kettő) augusztusi fotóm
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Algieba:] Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Okostelefonok » [Re:] Apró tálca érkezhet az Android 15-tel a kisebb telefonokra isHozzászólások
janeszgol
félisten
(#2) baal-amiga
baal-amiga
senior tag
Bámulatos, hol tart már a tudomány.
Android 2.0 Eclair 2009:
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
janeszgol
félisten
Tényleg. Még használtam is ilyen telefont.
Már nem emlékszem, hogy márka specifikus volt? Samsung, LG, HTC?
Garada
őstag
HTC-ben rémlik, hogy már használtam ilyet akkor.
baal-amiga
senior tag
Szerintem launcher specifikus, nekem ahány droidom volt anno (Zte Blade, Motorola Defy, Galaxy S Advanced, Redmi note 4g) mindben volt alapból.
Nem is értem igazán ezt a hírt.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
Nem teljesen erről van szó, ha a videót megnézed inkább az osztott képernyős módban látványos a történet.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
(#7) viragdani01 válasza baal-amiga (#5) üzenetére
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szerintem a főképernyőn megjelenő dokkra gondolsz, de ez a tálca vagy mindig jelen van a kijelző alján vagy bármikor előhívható úgy, hogy közben egy megnyitott és alapértelmezetten ugye full screenben futó alkalmazás foglalja el a kijelzőt.
Azt direkt írtam az utolsó bekezdésben, hogy egyébként ez sem teljesen új módszer, mert ugyanezt évek óta tudják az oldalról behúzható gyorsindítók is kb.
[ Szerkesztve ]
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
(#8) baal-amiga válasza viragdani01 (#7) üzenetére
baal-amiga
senior tag
Achso, így már érthető. Köszi.
Hír Apró tálca érkezhet az Android 15-tel a kisebb telefonokra is
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS