Új hozzászólás Aktív témák

• s.Oliv3r

senior tag

válasz TechN7ne #3531 üzenetére

Hát igen :) de fene tudja mi alapján vannak a hibák.. Szerintem amúgy nem is hardveres a legtöbb, hanem szoftveres, pl meta(f0s) appok, amik non-stop csinálnak valamit (követnek) a háttérben. Közben meg zenét hallgatsz, kamerázol, akár játszol - kint 30-35 fok van - még jó hogy melegszik.. Csodák nincsenek, az elvárás hogy gyors legyen a telefon, de kicsi(mobil) is -> ez ezzel jár :P A (közzétehető) technológia most itt tart, ez van :D

Ha kivinném a PC-m a napra, hiába vízhűtés meg a stb, és elkezdenék egyszerre mindent is csinálni, ez is felmenne 50-60 fok felé szerintem. Most is hogy semmit nem csinálok vele: 30 fokos a cpu, egy 25 fokos szobában.... pedig a ma kapható egyik legjobb házba van építve.

Hibákra kitérve és a melegedést elengedve, akik állandóan hibát jeleznek, szerintem a 10% sem csinál iTunes-szal egy clean reinstallt. 1 órát veszít az életéből, cserébe a több éves össze-vissza szétfrissített rendszere zsír új lenne... Na az ilyet nem is értem. Pedig itt a fórumon is többen jelezték, hogy kifejezetten jobb lett utána.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés