- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TechN7ne #3531 üzenetére
Hát igen
de fene tudja mi alapján vannak a hibák.. Szerintem amúgy nem is hardveres a legtöbb, hanem szoftveres, pl meta(f0s) appok, amik non-stop csinálnak valamit (követnek) a háttérben. Közben meg zenét hallgatsz, kamerázol, akár játszol - kint 30-35 fok van - még jó hogy melegszik.. Csodák nincsenek, az elvárás hogy gyors legyen a telefon, de kicsi(mobil) is -> ez ezzel jár
A (közzétehető) technológia most itt tart, ez van
Ha kivinném a PC-m a napra, hiába vízhűtés meg a stb, és elkezdenék egyszerre mindent is csinálni, ez is felmenne 50-60 fok felé szerintem. Most is hogy semmit nem csinálok vele: 30 fokos a cpu, egy 25 fokos szobában.... pedig a ma kapható egyik legjobb házba van építve.
Hibákra kitérve és a melegedést elengedve, akik állandóan hibát jeleznek, szerintem a 10% sem csinál iTunes-szal egy clean reinstallt. 1 órát veszít az életéből, cserébe a több éves össze-vissza szétfrissített rendszere zsír új lenne... Na az ilyet nem is értem. Pedig itt a fórumon is többen jelezték, hogy kifejezetten jobb lett utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest