Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatu-1981
tag
válasz
Pityu89
üzenetére
Szerintem nem mindegy milyen kábel. Nálam 2 jó minőségű kábellel sem működik a tévére tükrözés:
-Az egyikkel a képek átmennek, de videónál nemhogy nem megy át, de még a telefon is lefagy. Többször próbáltam, mindig lefagyás volt a vége ha videóhoz értem.
-Másik kábellel meg zöld a kép/videó a tévén.
Samsung telefonnal mindkét kábel megfelelően működött.Van egy hdmi-hdmi kábelem, ami egy usb-c Samsung adapterbe van bedugva. Azzal megfelelően működik.
Szóval ha tudtok kipróbált hdmi-usb-c kábelt, az engem is érdekelne.
-
Tatu-1981
tag
Sziasztok! Android után csatlakoztam egy 15 PM-mel. Még ismerkedek az IOS-szel. Arra van lehetőség, hogy az always on displayen ne jelenjen meg az utoljára nézett youtube vagy spotify szám és widget? Azt tudom, hogy ha kilövöm az appot használat után, akkor nem jelenik meg, de nem akarnám mindig bezárni. A beállítások, értesítésekben kikapcsoltam a lock screen-t mégis ott van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi