Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
nagyúr
Amúgy kipróbáltam ezt a 48 megapixeles ProRAW módot és ugyanazt lefotóztam 12MP jpg-ben is, hát valóban részletesebb ha ráközelítesz, de azt mondanám inkább csak kétszer, nem pedig négyszer, talán ezért találták ki a 24 megapixeles módot. Továbbá az egész képet szemlélve nincs is igazán különbség, csak ha kiváncsi vagy valami távoli feliratra vagy arc-ra. Hátránya hogy jóval több helyet foglal.
Na mindegy is, ilyenem is van már.
Talán az a megoldás, ha valami tényleg nagyon látványos, akkor fotózom ProRAW-ban, többi esetben pedig a sima 12MP jpg, ha nem olyan fontos.A telót belaktam, beléptem az almás és google account-ommal és installáltam néhány app-ot és a számítógépről rámásoltam a cuccaimat (zenéimet), így most már sajátomnak érzem. 88%-os az akksija, de nem vagyok heavy user (a munkám olyan hogy nem nagyon érdemes telefont simogatni közbe), így ennek nincs különösebb jelentősége (talán egy év múlva akksicsere), külsöleg csak egy mikroszkópikus kis benyomódást vettem észre az egyik sarkán a titán részen, de azt is csak kb 3 órával később, tehát jó a teló, az előző tulaja vigyázott rá, gondolom tok és védőfólia a titok nyitja, pluszba a titán meg az erősített üveg. A hátsó üveg pedig matt, tehát az azért nem nagyon tud kacolódni. Szóval jó darab. Van itthon kijelző védőüveg, majd rárakom.
Nekem jobban is tetszik mint a 16pro és 17pro megmondom őszintén, tudom kicsit régebbi, de titán az tetszik, meg picivel könnyebb, kompaktabb a 15pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán az a megoldás, ha valami tényleg nagyon látványos, akkor fotózom ProRAW-ban, többi esetben pedig a sima 12MP jpg, ha nem olyan fontos.