Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Sonarr és Radarr
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Vettem egy 15 PM fekete példányt. Ez az első iphone -om. Eddig fikáztam

Mikor először megjelent nem volt rá pénzem, utána az Androidos vonatra szálltam fel és maradtam is a szokásos érvekkel. Mindenféle telóm volt, mind az aktuális top.
Tavaly nyertem egy macbookot, kipróbáltam és az van, hogy ez tényleg jó így most beszálltam ebbe az ökoszisztémába. Egyelőre nagyon tetszik, minden jobban működik mint droidon, rendesen ki van dolgozva, gyorsan elérhető, fluid, és az akkuidő valami csoda. Nyilván szokni kell illetve felfedezni de alapvetően ki van találva, az alapok nagyon hamar működnek. Nekem mindenesetre tetszik és a macbookkal remekül dolgozik együtt ilyet a droid nem tud.A hozzá kapott szilikon tok elég jó, de vajon van-e valami javallott ami mágneses és jó spigen autós tartókkal ?
Ezen kívül van pár app amit nekem nem hoz föl a store, pl. coconut battery, valamint nagyon fontos lenne hétvégén a norvég vinmonopolet app. Természetesen nem létszükséglet de ha tudtok olyasmit ami okozhatja, hogy nálam nem jelenik meg ami másnak igen annak örülnék ha megosztanátok velem.Telekom.hu -n vagyok, a készülék amerikai.
Levi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő