Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Igen a sima pro van nekem, az 5x zoom túl nagy az 1x-es után, jobb a sima pro kamera rendszere.
Igen nem olyan széles az Oppo ultraszélese, de a minősége attól még sokkal jobb marad és a zoom is sokkal jobb minőségű.
A 13 ultra meg a legjobb kamerás felhozatalba, ott van ultraszéles ami tényleg nagyon széles és minőségre sem rossz(oppo veri), van 1x ami kb a legjobb minden telefon közül, ráadásul változtatható a rekesz is.
Van 2.6x zoom kellően nagy szenzorral, és 5x zoom is ami veri a 15 pro max minőségét is.
Ja igen és a szenzor zoom is az egyik legjobb amit eddig láttam telefonba, a magic 5 pro volt még hasonlóan jó ebben, 15 pro-t még nem is néztem milyen..
De a színek élethűbben 15 por-n mint 13 ultrán, ott az authentic vagy tetszik valakinek vagy nem(nekem nagyon) és hdr-ben is erősebb az alma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest