- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #5 üzenetére
Ja, még valami! A szorzólockos dolog... arról tudok, hogy a Bartonoknál 12,5-nél van valami limit, de arról még nem hallottam, hogy Nforce-szal nem lehetett állítani. Van ilyen dúrva athlonos lock is? Ha igen, melyik szériákban? Én elég korán vettem ezt a procit (kb amikor megjelent), a tokozása vörös, nem zöld és a wcpuid szerint stepping 0-os. Tudsz erről valamit?
-
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #6 üzenetére
Az egyik barátom is igen keres egy ilyen vasat... segíteni neki sem tudtam érdemben, mert ebből a motyiból ötöt hozott be a cég dojcselandból, szintén valami előrendeléses dologra - az enyémet hozzácsapták a szállítmányhoz. Az alábbi címen nézz körül, vagy ha van keres kontaktod, akkor célszerübb ha ő kérdez rá. Az említett barátom holnap tervezi, hogy megkeresi őket, majd megírom, hogy mire jutott. Ha talál vasat máshol, azt az infót is megosztom majd.
www.sowah.hu -
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #6 üzenetére
Köszönöm!
Tiszta hülye vagyok, hogy ez nem jutott eszembe.ű
Egyébként a lap 42000-be fájt. Hát nem a legolcsóbb, de többek között ezt ajánlották a CT helyett (nem tudtak újabb revíziót szerezni és attól féltek az is hibás lesz...). Nem SEX volt (vagy nem volt SEX? :) ), hanem egy ismerősömön keresztül intéztük, akinek a cége némileg hatékonyabban kezeli az adókedvezményt (áfa-vissza, ilyesmik). Nem tudom, hogy hivatalos disztributorok-e... asszem' az a titok, hogy az ismerősöm jóba van velük, vagy, mi. -
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #2 üzenetére
Ja, igen! Köszönöm, hogy segítesz. Hálám örök! :)
-
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #2 üzenetére
Kezdem tehát:
1. első körben a memóriákat asszinkron módba tettem és beállítottam nekik a gyári értékeket (166Mhz, 2-2-2-5).
2. Az agp 66Mhz-re volt állítva, fixen.
3. A proci magfesz értéke abszolut gyári beállításon volt (ez ennél asszem' 1,65V).
4. A lap a Cobra Computertől van.
A tuningolásnál két metódusban próbálkoztam:
először a szorzót állítottam 11-ről 12-re. Aztán az FSB-t 166-ról 170-re. Ezek igen kismértékű tuningok (már a pletykák szerint) ezeknél a vasaknál; tulajdonképpen csak igen kíváncsi voltam.
Mielőtt elfelejteném: a többi bios beállítást előzőleg belőttem a vasakhoz (pld. AGP 4X, meg ilyesmi). Ha segítség: az FSB-s húzás után a bios ilyeneket mondott igen tay-jellegű angolsággal (idegesítő, de még nem tiltottam le): ''Your processor may have a problem''. :F
Aktív témák
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest