Új hozzászólás Aktív témák

• Köszi az ismertetőt, hasznos volt!

Örülök, hogy hasznosnak találtad. :R

Hieronymus: A következő a helyzet. Megrendeltem a Telekomnál a 16 GB-os Airt-t is. 570K lett volna. De tegnapelőtt lemondtam, mert nem tudtam a Telekomnál szerezni rá egy napnyi extra garanciát sem. Pontosabban egy megoldás lett volna, a Telekom készülékbiztosítás 4200 Ft / hó... amivel csak az a baj, hogy nincs olyan opció, hogy garancia után induljon mint az Alzánál, csak olyan, hogy 0. perctől... na most nem szándékozom vinni sehova, a lakás biztosítva van, értéktárgyakra is ... ez meg 3 év alatt 150K plusz lenne ... mivel nagyon integrált a cucc, és nem szeretném 3 éven belül eladni, nekem fontos lenne, hogy 6 évig ne kelljen miatta aggódnom. Így lemondtam. Most tehát van a Neo pár hétig nálam, aztán megvárom, hogy az Alzánál hátha lesz akció BF pl.... Addig meg csak sikerül talán eldöntenem, hogy combos iPad (itt lekéstem az akciós 256 GB-os asztroszürke WiFi 7-es iPad akciójáról, lilában meg nem kell :XD) meg 128 GB-osan sem, mert most még elég lenne, de ezt is 6 évig akarnám húzni. Illetve hát azért sem sürgős, mert va egy olyan érzésem, hogy jövőre már megugorja a 120 Hz-es frissítést a gyártó, ha már az alap iPhone-nál megtette, akkor meg beffonám a hajam... :D

MacBook Pro 14" M5 Magyar 2025 Asztrofekete 593 900 Ft-ért - MacBook | Alza.hu
    Erre állítottam be termékfigyelést, mert ez már 120 Hz-es lenne :)

Új hozzászólás Aktív témák