Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Megvolt minden, kiessel frissítettem, nem volt bedugva a telefon. Újraindítottam. Win8x86 alatt jó volt, és Win7x64 alatt is. Ezért nem értem, most miért nem.
Közbe a telefont is frissítettem, de nem változott semmi. (ha már van MSDN kulcsom WinPro-hoz, akkor meg használni is szeretném, szóval oprendszert nem akarok cserélni.) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN
üzenetére
Le kell xarni az ilyet..
Nem mindig egy kategóriában kell teszteket csinálni.. Ha flame megy, töröltetni kell a hsz-eket, aztán kész, nem kell velük foglalkozni.
Max írd meg személyes bejegyzésbe, és kész. Legyen meg. Engem érdekel az emberek véleménye. Akiket meg nem érdekel bizonyos vélemény, az meg ne olvassa el, v ha elolvassa, akkor ne szóljon hozzá. De, ha meg biztosra akarsz menni, akkor nem kell engedni a hozzászólásokat, aztán nem fog ott okoskodni senki.
Képek átméretezésre ajánlom ezt! Elég jó kis program, ráadásul ingyenes!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
FET-MEN
üzenetére
megcsinaltam a rootot a leiras szerint, a telo iszonyat belassult 1-2 app telepitese utan, fagyott, ujraindult.
most irom le 25x, mert senki se hiszi el, amit megertek, mert rootal nem lehet komoly bajt okozni.
a telo persze azota is hasznalhato, de nem olyan mint elotte es a rootot se sikerult levenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

zsír 

még heckeee megbízott egy melóval, vacsora stb...