Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbi85g
csendes tag
Hali srácok,
Umi X2 Turbo-t nézegetem elég erőteljesen. 2 helyen is láttam elérhetőnek:
http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-order-UMI-X2-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-1080P/326090_749296940.html
http://www.minideal.net/umi-x2-1920x1080-5-0-inch-full-hd-1g-16g-2g-32g-quad-core-1-5ghz-android-4-2-dual-sim.html
Az aliexpress megbízhatónak tűnik illetve a minidealről itt már olvastam jókat. Van esetleg nektek preferenciátok a kettő között? Melyiknél lenne érdemes vásárolni?Valósak az adatok amit leírnak?
A telefonról:
- Teljesítményügyileg elég korrektnek tűnik (bár nem kellene kifejezetten nekem az 5" és a fullHD de ez van).
- Ami miatt aggódok egy kicsit az a Wifi. "802.11 b/g" - nincsen "n"-es támogatása. Ti ezt nagy negatívumnak könyvelnétek el?
- Kicsit hiányzik az LTE, de valszeg mostanában az ugyse használnám.
- Akksi nem túl nagy 2500mAh. Tudtok róla, hogy esetleg lehet bele nagyobbat venni?
- Londonban élek és dolgozom, esetleg tudjátok, hogy az ottani GSM hálózaton teljes mértékben használható lenne a telefon?Köszönöm a válaszokat előre is és kellemes hétvégét

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest