Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Igazatok van. Közben felvilágosítottak, hogy a VoIP-hoz nem kell dual active teló, meg nem teljesen voltam tisztában a dolgokkal, azt hittem, hogy ha nem dual active és külön SIM-es netem van, akkor nem lehet elérni telefonon, miközben netezek (tehát a netes SIM-et használom), de ez hülyeség. Szóval jó nekem a dual standby is, már meg is rendeltem egy Redmi 4X-et. Remélem jó lesz egy darabig.
Amúgy nekem is elég bizarr ez a külső adapteres móka, de ez van.
Láttam még olyat is, hogy a gyári adapterre ragasztották a 2. SIM-et, na az viszont még további kérdéseket vet fel, mert akkor sziszifuszi melóval lehet csak szétszedni később, hogy ne sértsd a másik SIM-et és az SD-kártyát. -
spe88
senior tag
válasz
citkar
üzenetére
erre gondoltam. De ha dual standby akkor kuka! :/
Már mindent megrendeltem hozzá, nem gondoltam, hogy van még 2017-ben dual SIM-es telefon kizárólag dual standby üzemmódban, de mondom rákérdezek mielőtt telót is megrendelem.

de milyen király hogy a Honor 8 3x annyiba kerül

Valami listátok nincsen dual active telókról it a topikban? Amit láttam lista az ez:
- Huawei P7 L00
- Honor 6 H60-L02
- Honor 6 H60-L12
- Lenovo Vibe Z k910ss/e (kifutott)
- Lenovo Vibe X2-CU-> Csak az X2-CU típus dual aktív
- Asus Zenfone 2 550ML
- Asus Zenfone 2 551ML
- Honor 7 (PLK-L01)kizárólag ezek a telók léteznek dual active üzemmódban?

-
spe88
senior tag
A redmi 4x Dual Active?
Úgy szeretném használni, hogy 2 SIM-kártyés egy microSD. A 2. SIM-kártyát külső adapterrel lőném be.
Nem nagyon találtam erre irányuló releváns infót itt a fórumon, máshol meg írnak mindent!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Láttam még olyat is, hogy a gyári adapterre ragasztották a 2. SIM-et, na az viszont még további kérdéseket vet fel, mert akkor sziszifuszi melóval lehet csak szétszedni később, hogy ne sértsd a másik SIM-et és az SD-kártyát.