Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
PLacc
üzenetére
Én Tinyrol vettem, a többi webshopban nem tudom mi megy,de leszokoban van a mokolas.
Gyári rom van, fentebb leírtak alapján , AOSP az alap, de sok okos kiegészítés van, nem bloatware.
Üzemidőt lehet tolni kintebb, akkor paraméterezni. Nem annyira csicsas mint egy MIUI/EMUI,viszont pont ott nyúltak bele,ahol engem pl az AOSP bosszantott / pl az alap androidnal kétszer kelll lehuzni az értesítési sávot a kapcsolókert, itt még van egy sáv nekik. Apróságok, de hasznosak.Frissítéséről még nem tudok, 4pda.ru már felkapta.
@Atomcsirke: 110-ert akkor sok is... HD még oké, 4mag már harmatos lesz. Ha nincs értesítési led akkor még nálam bukta
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi