- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Cappa mester aláírásában is szerepel a vasárnapi gépmentes nap, szerintem érthető. Amit én tennék a helyedben: félrevezetés miatt dispute az alin mindenféle eladónak email küldés helyett. Az ali majd dönt, azt várd meg. Sok segítséget kaptál, egyedül csak vakon szétbombázni tudtad anélkül, hogy se mentésed se tudásod nincs az összerakáshoz. Ne mástól várd a konyhakész megoldást, mert egy gyári típusnál még lenne esély rá, de a klón egy fekete lyuk, senki nem tudja milyenek a valós hardver elemei. Szóval az ali döntésben bízz, addig szerintem jegeld a projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Spórolós topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest