Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ezt írtad:
"Holnapra be kell állítsam mindenestől a kütyüt az új gazdájának, ezért lenne néhány gyors kérdésem:
Van-e ezen a telefonon is valami 2-3 gombos menü, ahol tudom hard resetelni? Érdemes -e feltenni valami más romot?"Nomeg:
"ki mondta hogy nem csináltam ilyesmit?"Ezzel a tudással (Te magad bizonyítottad be), és hozzáállással nem berhelnék. Pont.
Nincs ezzel semmi baj, mindenki kezdte valahol, és mindenki szeretne többet tudni mint egy átlag felhasználó. Az én kezemben januárban volt először okostelefon, de marha sokat olvastam, nem vagyok profi, de már tudom mikor mit csinálok, és tudom azt is, ha valami nem jön össze, merre van a visszaút. Te ezekkel nem vagy tisztában, ezért is kezelem fenntartással a hozzáállásodat. Amire ki akarok lyukadni: előbb olvass (sokat), és utána a saját készülékeden próbálgathatsz, "játszadozhatsz". Első lépésként azt tanuld meg, hogyan tudsz úgy lementeni mindent a telefonról, ha letéglázod, akkor is jó eséllyel vissza tudd állítani Ez az első lépcső, ajánlott Cappa szakértő tanácsat megfogadni, és bújni a blogját (blogjait).
Addig is telepíthetsz bármit, állítsd be a telefont, az biztosan tutira fog menni, és a vállad is meg lesz veregetve hogy milyen fasza és ügyes gyerek vagy. De ne akarj most azonnal hirtelen felindulásból nekiugrani egy készüléknek, amit nem ismersz
szerk.: Nem köcsög vagy, hanem csak szimlán sértett, és ebből fakadóan kicsit
buta
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)