Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laza...
üzenetére
Akkor az én fejemben e tekintetben sztem nincs képzavar. Tudom, hogy mi az a DSLR, a mikro 4/3, mekkora a beolvasó szenzora egy kompakthoz képest és hogy milyen egy PNA. A telón a játék nekem kb. a sakk. Számomra mégis életszerű, hogy az SGS2 -n délutánra enni kér a Samsung 2000 -es akku. Aktívan netezek (asztali mód, képek, flash, stb.), folyamatos 3G, több fiók szinkron és a VOIP hívásfogadás is aktív. A teló soha nincs kikapcsolva. Ezekre nem mondhatod, hogy nem az "okostelós" használati mód reális elemei. Szóval engem jobban érdekel egy készüléknél a valóban aktív használat üzemideje, mint a spórolósé.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza...
üzenetére
Nem, nem 1cm-est hanem saccográf helyett legalabb Qualcomm minoseget, es aki valoban hasznalt mar mindketto telot az latja is mi a bibi...
nem a fejekben van a baj hanem a socokban es a romokban... Kinaiaknal ugy nagyjabol mindegyik...Egyebkent ne altalanosits, hasznalattol fuggo az akku is, nekem 1 toltes a 3000esbe 1nap ugy, hogy nem kell felnem delutan kettokor meloban. A szerinted boveneleg 2-2500as boven nem lenne eleg...
Dominó85: ez megint sokaig tartott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem a fejekben van a baj hanem a socokban es a romokban... Kinaiaknal ugy nagyjabol mindegyik...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)