Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
Páran jártak így, többek között én is. Bár én a kuponos akcióban rendeltem, de pár nap után kapásból dispute-oltam (mivel időközben mindenhol olcsóbb lett), és így kaptam a kamu után valódi trackinget is. Elvileg ma kapom kézhez, a futárt várom tűkön ülve. De többet antelife-tól nem fogok rendelni, maradnak az egyéb bevált webshopok.
-
krisi047
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Én elsején vásároltam náluk Note-ot, a -25$ kuponos akcióban. Írtam nekik egy e-mail, hogy mi a fene van, erre 9-én küldtek egy kamu TN-t, és hozzátették, hogy feladták 7-én a telefont. Ma chateltem velük, kaptam eredeti TN-t, amiből kiderült, hogy tegnap reggel óta a DHL-nél Shipment information received állapotban van. Ahogy olvastam a fórumot, ez még akár 1-2 hét is lehet mire elindul. Úgyhogy amint feladták, megy a Paypal dispute, és kérem vissza a DHL árát.
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Az akciós készülék mindig soká kerül feladásra. Talán a héten elküldik.
Már sok ilyen kedvezményes telefont ettem tőlük, a 10 nap - 2 hét nem szokatlan ilyen esetben - sajnos.Ha most megvennél egy Hongmi Note-ot tőlük normál áron, kb 3 napon belül feladnák feltehetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gran Turismo
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest