Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Amúgy szinte biztos, hogy - ha meg is "nyered" valami csoda folytán - azt írnák, hogy még sincs készleten...
Nekem már a 20 dolcsival 100 dodóra leárazott DG350ért is küzdenem kellett velük az akkori catch alkalmával. Mondták, hogy nincs válasszak mást, fizessek rá, mondtam, hogy full refund pár nap gondolkodás után huss, kaptam egy TN-t mégis a DG350-ről. Ezek tényleges veszteséget sosem még egy üzleten se akarnak produkálni - még ha lehet, hogy élénkíti is a látogatószámot mindez. Szerintem egyet se küldenének ki ennyiért ilyen telókból, ha már a 20 dodón is szívták a fogukat, amin szerintem attól függetlenül még volt hasznuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Amazon Kindle
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mercedes topic
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi