Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Crytek
üzenetére
Nem tudom mi bajod vele, így előre látatlanba... Umi X1-el voltak gps problémák. X1S se egy gps bajnok, de jobb volt mint az x1. Ennyiért meg simán vállalható, én mikor anno vettem ilyet 170$ körül volt, akciósan meg 150$. Inkább mint egy w450 hasonló árba..... Kijelző kicsit gyengusz napfénybe, kamera nekem elég homályos képeket csinált, illetve az akku ami elég gyenge pontja, de ennyiért ezek nem igazi hibák

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Horgász topik
- Premier dátumot kapott a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly Remake
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)