Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Nem ilyen egyszerű a helyzet szerencsére, a hangszórók lábai simán elmozdulhatnak, a forrasztás nélküli technológiából adódóan (de ahogy írtam, könnyebben is javítható/cserélhető).
Egy csomó almás telefonban kellett ugyanezt szerelni/javítani, szóval nehogy az a gond, hogy "gagyi" az összeszerelés. Nekem pl. egy T-mobile Pulse telefonom járt így 2 hónap után. -
Jazz
veterán
Még én se nagyon használtam, sim kártya nélkül futkorászok még vele mindig. Majd ha "fel lesz programozva", minden tökéletes, minden rajta lesz....majd akkor.
Szerintem minőségileg nagyon rendben van. Lehet hogy vannak típushibák, de hol nincsnek. Aki meg nem tud két lábat megforrasztani az ássa el magát.

De ha ez még is baj, lehet venni S3-as Galaxyt 130.000-ért.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest