Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
ZeUS2140
üzenetére
ZeUS2140 és TCr kérdésére választ adva: én már többször is fizettem áfát, ami tőlük jött német postával. Nem a kiküldő cég a lényeges ilyen tekintetben, hanem az áru eredete. Az egy dolog, hogy Frankfurtba viszik a reptérre először, de nem ott van a vásárló, nincs vége az útjának. A végcél te vagy, és ha kihozza a postás bácsi, akkor neki fogsz áfát és esetleg vámot is fizetni. Plusz kezelési költséget (idén januártól 1500 Ft). Ezt a posta által kiküldött levél is írni fogja. Ha nem, akkor neten olvastam valahol a tájékoztatójukat.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
ZeUS2140
üzenetére
Engem átvertek a Tinydeal-esek, vásárlásra (sajnos) még mindig ajánlom őket, mert nem volt ezzel a részével probléma. Amint valami (csak minimális méretű) probléma adódik, ők nem tudnak semmiről, tettetik a hülyét, és benne vagy az elb@szott ördögi körükben. Körbe-körbe járkálok velük azóta is. Minden nap hajnalban kapok tőlük egy e-mailt. Minden nap más ügyintézőként mutatkoznak be. Elmondom, mi történt, a következő megint nem tudja, hazudoznak. Jön megint egy másik ügyintéző, annak elölről elkezdeni az egészet, stb. Ha hiszed, ha nem, ez így van, és nálad is így lesz, olvasd csak el a negatív review-kat róluk, de ha gondolod, tudom neked igazolni. Csak azért mondom, nehogy te is pórul járj.
Ha mégis tőlük vásárolsz, egy nagyon fontos dolog van: időben nyiss Paypal dispute-ot, ne fuss ki az időből, mert erre utaznak.
Én több százezer forint értékben vásároltam tőlük, és most szívok is a problémák intézésével. A sok otthagyott pénzt így hálálják meg. Csak tapsolni tudok. Vigyázz velük kolléga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest