- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
tboy93 #52755 üzenetére
Nem ejtettem le, nagyon vigyázok rá. És tudtommal eddig sem működött. Elejétől fogva ilyen. Visszatettem rá a gyári romját, de azzal is csinálja. Ami fura hogy nagyon rapszodikusan jön elő a dolog. Semmi rendszer nincs benne, van hogy egymás után 5 alkalommal jó, majd 6.-ik alkalommal eldobja a térerőt (a BT kapcsolat sosem szakad meg.)
kgymac:
Igazából azt nem tudom hogy kér-e pint-t mert nekem az ki van kapcsolva... De majd visszakapcsolom és megpróbálom úgy. Sajnos más BT cuccal nem tudom kipróbálni, csak ez a Parrot van. Még a közelemben sincs senki akinek lenne valami más típusú handsfree. De a Parrot szerintem tuti jó mert az UMI előtt már volt használva legalább 3 féle másik telefonnal és sosem fordult ez elő.
Mi lenne ha lecserélném benne a BT apk-t, mondjuk belehegeszteném egy másik 4.2.1-ből, vagy esetleg egy régebbi, mondjuk 4.1-ből? Hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest