- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
albinolynx #42925 üzenetére
Hali.
En is epp errol erdeklodtem nemreg, es akkor vilagosodtam meg
A 4gb belso tarhely (ennek a neve: ROM) tobb particiora van osztva.
Van a rendszer (SYSTEM) partcicio, amin maga az android rendszer van, ez altalaban 800MB es 1GB kozott van, aztan van a programoknak egy particio (DATA), ez altalaban 1GB, itt vannak a programok amit a telefonra telepitesz, es a maradek a felhasznalhato szabad tarhely ahova azt raksz amit akarsz (zene, kep, video, barmit).
Az ujra particionalas folyaman a szabadon felhasznalhato helybol elvesz es hozza adja a DATA particiohoz hogy minel nagyobb hely legyen a telepitett programoknak.
Ha ez a DATA particio kicsi, akkor hamar megtelik es ugy jarsz mint baratnom xperia neo telefonja, hogy 3GB szabad helye van a kartyan, de megsem tud semmi programot telepiteni mert allandoan kiirja hogy "nincs tobb szabad hely, toroljon programokat".
A RAM mennyiseget nem tudod valtoztatni, az adott, mindig annyi lesz mint amikor megvetted, se tobb, se kevesebb.Ja, van meg recovery meg cache is, de nem vagyok biztos hogy ezek is kulon particion vannak e, de szerintem igen.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
a ram az fix, a 4gb rom pedig nem egyben van, hanem ketté van osztva - az egyik (valószínűleg kisebb) részre tudsz alkalmazásokat telepíteni, a másik (valószínűleg nagyobb) részre pedig zenét/képeket másolhatsz, mint egy sd kártyára
legalábbis én így tudom
megelőztek -
válasz
Naszóval.
a RAM az 512 azt nem tudod változtatni.A ROM 4 GB, ami fel van particionálva több részre, és a ROM paríciók sorrendjét lehet átírni fstab.voidban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest