Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Rádobsz még pénzt, majd veszel egy újat, amit ugyanúgy le fogsz ejteni, és összetörik. Sokkal jobb új telefont összetörni, mint javítottat. Tiszta haszon.

-
smithsys
aktív tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Valóban érdemes egyben cserélni az érintőképernyőt és a kijelzőt, bár nem lehetetlen szétbontani a kettőt de házilag macerás. Én épp most fejeztem be egy BV5000 touch - lcd bontást, de miután szétszedtem kiderült hogy az lcd bekötés is sérült így feleslegesen melóztam vele.
A Redmi 4A-hoz 25-30 $ között mozog egy komplett (touch+lcd) kijelző amit lényegesen egyszerűbb cserélni. Ha van hozzá egy kis affinitásod, fél óra alatt megcsinálod.
Viszont a javaslatom az hogy először szedd ki a kijelzőt hogy pontosan olyat tudj rendelni, mert nem biztos hogy egy típust használt a xiaomi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest