Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az a baj, hogy amíg az eredeti romot simán rootoltam, majd kicseréltem egy másikra, úgy éreztem hogy egy picit értek hozzá, viszont most azt a romot nem tudom kicserélni az eredetire vissza, mert ezzel a rommal nincs GSM-em a gyárit meg nem tudom vissza rakni, mert sp flash tool root nélkül nem engedi, legalábbis nekem nem megy, nem tudok particiót átírni meg ilyenek, kirootolni sem tudom mert a SU_binary-t frissíteni kell, azt sem tudom mert hiányzik neki valami scatter, de hogy miből meg honnan arról fogalmam sincs.......
úgyhogy abszolút úgy érzem hogy nem értek hozzá és már bánom hogy hozzányúltam annó. miért nem fogadtam el hogy gyorsan merül ez a telefon... -
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen néztem, de az a baj hogy nem tudom melyik romban keressem a scattert.

a zip-ben amit az SD re tettem, a su bináris frissétése miatt, abban nincs scatter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő