Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
RVR400
üzenetére
Az R9 létezik, de az ára sosem lesz 200 USD körül, pedig annyiért simán venném. Ha 400 alá beférne valahogy az is csoda lenne.
űűNekem kicsit több mint féléves a tapasztalatom velük. DHL-el rendeltem tőlük és mivel kicsit türelmetlen lettem miután 2 hétig fel sem adták, nyitottam egy pp dispute-ot és csodák csodájára ezután kb 1 héten belül itt volt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Jaja.. Megtaláltam, ez már közelebb áll ahhoz az árhoz amit hihetőnek vélnék. (az más kérdés, hogy ennyit nem perkálnék Siswoo-ért)
A minap olvastam egy cikket. A címe lehetne az is, hogy "nem mind arany, ami fénylik.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő