Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Rendeltem hozzá egy EU átalakítót.
Az az érdekes viszont, hogy egy másik boltból rendeltem az átalakítót, mint ahonnan magát az elosztót, mégis az elosztó csomagjában volt egy átalakító, így nem kizárt, hogy alapból adtak hozzá, és majd érkezik még egy pluszba. 
Egyelőre teszi a dolgát. Három telefon töltődik egyszerre, 0,45 - 0,75 - 1 amperrel szimultán. (Variáltam a kábelekkel, de mindegyik készülék mindegyik kábellel ezeket az értékeket mutatja, tehát azt vélelmezem, hogy a telefonok kérnek ennyit enni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az az érdekes viszont, hogy egy másik boltból rendeltem az átalakítót, mint ahonnan magát az elosztót, mégis az elosztó csomagjában volt egy átalakító, így nem kizárt, hogy alapból adtak hozzá, és majd érkezik még egy pluszba. 
)