Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Ez egy szép darab!
ZTE Star 1....csak az ára egy kicsit húzós. -
gipsztigris
addikt
Somatom kartársnak ajánlom! Elég részletes bemutató.
-
gipsztigris
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Kamerában egyetértek!
De azt kell mondjam, hogy rengeteg "nagy tapasztalatú" emberben csalódtam itt a fórumon, mert gyakorlatilag mindenki Istenítette az N2-t, pedig a kamerán kívül egy rakás sz@r! Vettem egyet az asszonynak, de hál'Istennek nagy lett a kezébe a telefon ezért el kellett adni. Magam részéről egy hatalmas csalódás volt az N2. Nem a 110 USD akciós árat, de még 70-et sem ér valójában!.....szerintem.
Ez a telefon tipikus példája annak, hogy NEM ELÉG ha egy ismert, erős hardvert építünk egy viszonylag strapabíró házba, de nem ártana szoftveres oldalról is ugyanazt produkálni mint amit az "anya"készülék (SGS3) tudott. A Samsung mérnökei megoldották a problémát, de úgy látszik Bruce Lee kevés volt ehhez!

-
gipsztigris
addikt
Anélkül, hogy kamera offot generálnék, csak egy aprócska megjegyzés a pocsék kamerára.
Tény, hogy vannak jobb kamerával felszerelt telefonok, de azért ez is vállalható. Aki mobillal akar esküvői vagy nyaralási képeket, az egyéb gazemberségre is képes.
Mobilon és PC monitorján (pc) felbontásban hiba nélküliek a képek, de 10x13-as papírképnél sincs semmi komoly baj a képekkel. Persze, teljes felbontásban már látszik a zaj, de alapvetően a mobil kamerája arra való, hogy egy-egy pillanatot megörökítsünk. Komolyabb képekre bizony kell venni komolyabb fényképezőgépet. Az a baj, hogy sokan túl nagy elvárással vannak egy gombostűfejnyi optikával szemben…….. Szerintem. -
gipsztigris
addikt
válasz
baluka6
üzenetére
Mi jelent az a silány akkuidő?

50 ezer forintig egyetlen telefon sincs ami megközelítené a Nexust! Tudom mit beszélek, mert már egy jópár készülék volt nálam és a Nexus4-el hasonlítom össze a telókat.
Hacsak nem dual sim az elvárásod, ebben az árfekvésben nem fogsz találni N4 verő kinai mobilt. -
gipsztigris
addikt
Aztaqrvaaa!

Igen komoly érvelés, de egyetlen szóval sem említed, hogy miért érzed magad messiásnak akinek mindenkibe-és mindenbe bele kell ütni az orrát.
Vagy úgy gondolod, hogy Te vagy hivatott arra, hogy a sok mohó, kapzsi, és türelmetlen embert megmentsd a kárhozattól? -
gipsztigris
addikt
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Ahogy látom Fatelles kolléga már elmondta a lényeget.
Korrekt összefoglaló. -
gipsztigris
addikt
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Ha nekem kellene választani akkor egyértelmű, hogy a Hongmi.
-
gipsztigris
addikt
válasz
fateless
üzenetére
A szándék nem ez volt, hanem eredetiben akartam linkelni, csak véletlenül a rossz ablakot másoltam.

Bocs!(#75453) sajtjani
Szerintem ugyanazt mint rengeteg más "fix" akkus telefonnal. Ha tönkremegy az akksi, kicserélik!
Mindegyikben cserélhető, csak egy picit macerásabb a cseréje. -
gipsztigris
addikt
Volt már? GizChina teszt Xiaomi Redmi 1S
-
gipsztigris
addikt
Nyugodtan! Tegyél fel egy Elixir2 appot és meg tudod nézni, hogy pontosan hány mA-t vesz fel a készülék.
A névleges áramfelvételt csupán pár másodpercig veszi fel a készülék, utána visszaesik a töltőáram, majd a terhelés, proci hőmérséklet, stb. függvényében változik a töltőáram mértéke.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére

-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
587 PPI

-
gipsztigris
addikt
válasz
madrac
üzenetére
Ki vitázott azon, hogy melyik a jobb?
Ahogy Laza is mondja, ELSŐSORBAN készülékfüggő a gps vétel! ....főleg a kínai telóknál, ugyanis még az ún. minőségi kínai brandek (ThL, Zopo, Lenovo, Cubot, stb.) adott típuson belül is óriási minőségbeli szórással dolgoznak sajnos. Volt nálam olyan ThL aminek parádés gps vevője volt, és volt olyan is, ami simán hozta a hideg 20 perces fixet. De Snapdragon procis Lenovo is akart már megőrjíteni a gps-vételével. -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
tolvaj!
üzenetére
A két történet nem zárja ki egymást! Nem kételkedtem a szavaidban, csupán elmondtam, hogy mit tapasztaltam kb. 10 napja az extremedigital Sugár üzletközponti boltjában. Úgy akarta rámtukmálni a biztosítást az eladó, mintha jutalékot kapna érte.....és szerintem kap is.

(#74501) 01andris
Legalább egy picit érzékelteti, hogy nem minden hazai kereskedő (itt kihangsúlyoznám a kereskedő szót) rabló, amiért a Kínában 150 USD-ért kapható telefont hazai garanciával és supporttal készletről 50-60 ezer között árusítja. Mert sajnos elharapódzott (főleg ezen a helyen), hogy egyesek fel vannak háborodva a hazai árakon.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Van valakinek Jiayu G5S készüléke? Ha igen, szívesen olvasnék róla pár mondatot! -
gipsztigris
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!

Asszonynak akarok venni de nem tudom, hogy fehér legyen avagy a szürke.
A szürke a képeken úgy tűnik, hogy egy picit érdesebb textúrájú, mint a fehér. A képek alapján szerintem a fehérnek csúszósabb a hátlapja. Igaz lehet? A kérdésem alapja, hogy a feleségem fehéret szeretne, de érvekkel szeretném lebeszélni róla.
-
gipsztigris
addikt
Köszönöm!

-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Hongmi tulajokat kérdezem, hogy most gorilla vagy nem gorilla?
...mert elég ellentmondásosak az infók ez ügyben. -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Noném négymagos!....viszont nem drága.

-
gipsztigris
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Annyira azért még így sem olcsó! Ha rászámolod a 27% ÁFÁ-t meg a kezelésit akkor majdnem nyolcvanezerben áll meg.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
sajtjani
üzenetére
Emléxel a dx.com tavaly májusi szülinapi akciójára? Meg volt hirdetve hetekkel azelőtt, hogy egy csomó termékük 50%-os árengedményes lesz. Akkor sikerült vásárolnom egy ThL W8-at (Indiant barátom mindjárt kettőt vett) 115 USD-ért a 230 USD helyett.....és elküldték, és nem volt hibás. Bár az tény, hogy qrvára nem akarták, le akartak beszélni róla, hogy nincs, meg válasszunk valami mást a 115 USD értékben, stb. De kitartottunk, mint a Corvin köz-i felkelők '56-ban, és megkaptuk a portékát.

-
gipsztigris
addikt
válasz
ATM_automata
üzenetére
Antelife is 4.4.2-vel hirdeti.
-
gipsztigris
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
De csak, ha előtte megszerezted magadnak a lakás (v.ház) alaprajzának térképét mondjuk .gpx formátumban.

-
gipsztigris
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Igen, ezt szokták játszani, hogy nincs készleten.
Indiant barátommal tavaly nyáron mi is birkóztunk a kínaival amikor 50%-os akcióban megvettük a ThL W8-at 120 USD-ért.
De kivártuk és elküldték.
Persze, nyilván senki sem szeret beszerzési ár alatt értékesíteni, de nem kell félteni a kereskedőket, qrvára nem fogja a földhöz verni, ha 10 vagy 20 darabot elad ár alatt.(#72287) interstate76
Én a fizetés előtt közvetlenül gondoltam meg magam. Meg tudtam volna venni, csak azért nem vettem meg, mert az asszony hisztizne otthon.

-
gipsztigris
addikt
Cubot S208 MTK6582 Quad Core csak ma 65,99USD!!! Az előbb még volt készleten.
(#72269) Crytek
Mondd már, hogy szerinted!

-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Nincs valami jó TV műsor?
Esetleg az egymást, a GPS-t és a kül. készülékeket fikázók nem akarnak valami más hasznosabb dologgal foglalkozni pár órát?.....legalább nyugton lenne a topik!
Le kéne már akadni erről a GPS témáról! Kezd unalmas lenni, ahogy az is, hogy a Hongmi milyen frankó, meg, hogy a Nexus mennyire sz@r! -
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Pont ezt akartam írni! Valszeg kötözködni akar, csak nem jön össze.
Régóta szó van róla, hogy kiadják a Snapdragon változatát is a Hongminak.....Úgy látszik kiadták. Ennyi az egész! -
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Nem tudom! A Gizchina-nak jobban hiszek, mint az Alinak.

-
gipsztigris
addikt
Ez azért nem rossz! Xiaomi Hongmi/Redmi1 Qualcomm S400-as processzorral.
-
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Egy kis olvasnivaló.
Samsung Galaxy S5 v.s. Zopo ZP998 -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
diegho
üzenetére
A mondandód egyik részével egyetértek!
"Benézek ide a fórumba, látom, hogy boldog boldogtalan mindenhonnan minden szart berendel neten látatlanban,"
Ezzel azért annyira nem! Valahogy az az érzésem, hogy az Antelife-os kérdésem, ill. az arra adott válaszok ihlettek meg, hogy billentyűt ragadj.

- Szóval, nem rendelünk minden szart, csupán azt ami tetszik!
- Természetesen látatlanban, hiszen viszonylag ritkán járunk Shenzenbe, Bruce Lee-től személyesen vásárolni.
- Nem sírunk ha baj van, mert mi vásároltuk, nem fogott senki pisztolyt a fejünkhöz.
- Csupán időnként kérdéseket teszünk fel, amire van aki válaszol, van akinek pedig írhatnékja támad.
......................SZERINTEM! -
gipsztigris
addikt
Kalandvágyból berendeltem egy Newman N2-est a hangyásoktól.

Korrekt, gyors bolt az Antelife? Velük még nem volt dolgom, ez az első vásárlásom náluk. -
gipsztigris
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Nem én akarok venni, hanem egy ismerősöm. Egyébként ha tisztában van az emberfia ennek a korlátaival, akkor nagy meglepetés nem éri. Mindennapi használatra teljesen rendben van......ha nem akarunk vele játékrekordokat döntögetni.

Fiamnak volt Lenovo A760, most egy HTC Desire 500 van. Ugyanez a soc mindkettő, és azt mondja meg volt/ van vele elégedve.
Bár, tegyük hozzá, hogy az említett két telefonban csak qHD kijelző van, a Faea-ban pedig 1280x720-as. Azzal lehet, hogy több dolga van a socnak.
-
gipsztigris
addikt
INNEN vásárolt már valaki? Ez official webshop, vagy csak valami kamu Faea üzlet? Itt elvileg van készleten 99.99 USD-ért .
-
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Van itt egy díler, aki Angliából küldet a kínai haverjával! Fel kell vetetni a listájára!

(#68875) Dhampir
Szvsz abban a könyvben sem lehetne említeni a Hongmit, amiben a Mi2-ről írnak! Akkora a különbség a kettő között.

Ha lesz csoportos rendelés Mi2-re egynek itt vagyok én is.

-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
"Fizikai meret a fontos!"
Ezzel tökéletesen egyetértek!

-
gipsztigris
addikt
válasz
tvamos
üzenetére
Azért ez nagyon gáz!....hogy egy fórumon abból, hogy egyfolytában trollkodik valaki, meg lehet élni! Persze, nem rád gondoltam.

Mást meg csip-csup f@szságokért órákra, napokra kivágnak a PH-ról, de van egy ember aki gyakorlatilag CSAK kötözködni jár a fórumra, neki el van nézve minden.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
100%-os védelem nincs! Olyan lopásgátló program nincsen, ami megakadályozza a ROM cserét, de addig amíg a rom cseréhez hozzáfog valaki, addig egy csomó műveletet kell végezni a telefonnal, és jó esély van rá, hogy a Cerberus, vagy akár az Avast tudni fogja a dolgát. Nem abból kell kiindulni, hogy mindenki profi.
A primitív Szerecsen rablók és tolvajvok olvasni sem tudnak, nemhogy romot cserélni!
Viszont kíváncsiak, mint egy majom, és babrálják, nyomkodják a telefont, mert szép színes a képernyője. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Whisky topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mert 299 USD-ért látom......és ez csak 1SIM-es, tehát off.

....egyébként üdvözlendő dolog, ha beindulna a szerviz a Kínai TCL telefonokra is!

"
Itt 109,5 USD volt, és ha kis szerencsével megúszom a tréfát, akkor 24.500-ért is igen jó vételnek tűnik.