Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
BUÉK... minden társunknak és kivánom,hogy jövőre jobb aktivitás legyen itt és megértéssel fogadja mindenki a kérdéseket feltevő új kollégánkat!
Kellemes időtöltést és jó szórakozást kivánok mindenkinek! -
berigazek
őstag
válasz
flash pete
üzenetére
Ha hardweres a probléma akkor nem hiszem,hogy tudsz segíteni neki,de,ha szoftveres akkor talán igen.
-
berigazek
őstag
válasz
feca81
üzenetére
OFF:
Én tudom ezt a HP és Dell-el kapcsolatos töltővel.A DELL-nek egyedi a csatlakozója :- (
De most keresek Toshiba-hoz,15 V és 6 A -sat és nem találok :-(
OFF Vége.A telefonok ezzel ellentétben ,,cserencsésebbek" :-)
A Missed Call hívás,SMS emlékeztető progit használom,beállíthatod úgy,hogy felélessze a képernyőt vagy ne!
-
berigazek
őstag
Aki kockázat nélkül szeretne vásárolni Európából

-
berigazek
őstag
OFF:
Ha valakinek kell i9300+ az a hibás képernyős teló akkor szóljatok!62,-USD -ért lehet beszerezni egy új képernyőt és lesz egy jó telcsije valakinek.
4,5"
960X540
512 Mb RAM
8 Mp kamera
Karcmentes,2hónapos,stb
Több infó privátban. -
berigazek
őstag
Most látom,hogy jól elírtam az 5"-t... százalék lett a vége :-)
-
berigazek
őstag
Most néztem meg és tesztelgettem az Auchanban kiállított aTAB 5%-sat DUAL SIM-est és nem rossz.Szép képet készít,gyors,csak annyi,hogy 480X800 és 512 Mb RAM van,de amúgy elég ez mindenre és tényleg gyors.A fényképezőgép LED-je is elég erős.Csak a GPS-t nem lehet fedett területen kipróbálni sajnos :-(
-
berigazek
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Akkor jó :-)
-
berigazek
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Pár héttel ezelőtt,ugyanitt kedves társam,de mivel mindenki ,,másképp csinálja" ( a töltést) így nem adok tanácsot senkinek sem.Én úgy csinálom,ahogy tanultam évekkel ezelőtt és bevállik :-)
-
berigazek
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Sok minden,most nem magyarázkodom,mert egyszer már kiveséztük ezt a témát :-)Próbálj ki sok félét és majd rájössz dolgokra:-)
-
berigazek
őstag
Ez a csíkos képernyő és a hiba üzenet a telón,amikor újraindítom mindig.Új,karcmentes és ROOT-olva küldték!
Amúgy nagyon gyors,szuper képeket és HD videót készít.Semmi gond vele,csak a csík ,,néha" látható,néha nem.
MTK 6577 DUAL CORE
1 Gb RAM
4 Gb ROM
4.7"
1280X720 szuper kijelző,de a jobb oldalán csík
12 Mp kamera
fekete színű
2000 Mah akksi 2 db.
szuper
GPS müködik gyorsan reagál -
berigazek
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek!
Tegnap jöttem haza,megnéztem a B92M telómat és egyből letörtem,mint a bili füle.A képernyő jobb oldalán egy mm-es csík ékeskedik lentról egészen fel és a következő üzenet fogadott engem.
Mindjárt felteszem a képeket is.Tippetek? -
berigazek
őstag
Én egy szóval sem írtam,hogy olcsó az üzlet,csak aki szeretne gyorsan és kozkázatmentesen hozzájutni telóhoz :-)
Amúgy ma szétszedtem a THL W3+ de a FEL hangerő gomb egy különleges vékony panelke,szalagkábellel összekötve a főpanellel,amelyben sok szál fut,félvezető,hibát nem látok rajta,mikrókapcsoló müködik rajta,de semmi különleges...nem hiszem,hogy javítható,de minden más tip-topp! -
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Aki szeretne kockázatmentesen és gyorsan mobilt vásárolni,itt van egy link,hátha ezzel segíthetek.Németországból küldenek mindent.
Bocsánat,hogy ide másoltam be,de a mobilom ma lassú és nem fogadja be a Link Menű pontot...
http://www.efox-shop.com/handys-handyzubeh-ouml-r-topseller-c-110_5777?gclid=CJCnws25n7QCFePHtAodEm8AFQ
-
berigazek
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Ha együtt rendelted (nem tudom) miért nem egyszerre küldték?
Nem velük volt a gondom,hanem most már a Királyi Posta nyomozást inditott a PayPall-al,hogy hol is akadt el a küldemény!
A pénzemet visszakaptam tőlük,ezzel semmi gond,másoknak is ajánlom a My Memory-t,mert korrektek,nem velük volt a gond,de karácsonyra vettem üzletben,amint megírtam nem Class 10-et,de Class 4 is megteszi sokkal olcsóbban és 5 percen belül a telóban volt a kártya,nem izgultam,hogy megjön-e karácsonyig. -
berigazek
őstag
válasz
ydash1984
üzenetére
Köszönjük,hogy megosztottad velünk ezt a lényeges és fontos infót!Gratula!
OFF:
Ma a Media Markt-ban vettem (mert már nem szeretnék 37 napokat az árumra várni) 24,99,-Eur-ért egy 32 Gb-os Class 4-es Micro SDHC memóriakártyát adapterrel és aranyozott USB olvasóval és remekül teljesít,azaz a telóban sem lehet észrevenni,hogy Class 10 vagy 4.Teló gyorsan kezeli,ír-olvas rá.Viszont a PC-n lehet írásnál észrevenni,de amúgy megéri a pénzét és nagyon jó.Tudom,hogy ezt már kibeszéltük itt,de gondoltam,hogy megosztom én is a tapasztalataimat. -
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
beers!
Te szedted már szét a te THL W3+ készülékedet,mennyire bonyolúlt,mert a ,,fel"hangerő gombja most sem müxik,de azon kivül semmi gond vele :-) Kérlek írj egy e-mailt,ha szedted már szét!
Szép napot nektek!MO-n mennyiért lehet Alcatel OD 918-at vagy 997-t kapni,itt DE-ben 198,-Eur.Lehet,hogy otthon olcsóbb,nem?Ebben tudok segíteni,naponta csak mobilról nézek fel ide,nagyon kevés időre,mert állandóan melózom.
-
berigazek
őstag
Megérkezett ma reggel az i9300+ képernyője és a B92m teló.Pénteken reggel még HK-ban volt a DHL-nél.Majd karácsonykor megyek haza.Majd akkor beszámolok róla és beírok mindent a táblázatba.
-
berigazek
őstag
THL W3+ kép,amelyet éjjel készítettem Automatikus beállítással és csak annyi,hogy Éjszakai felvételre tettem át!
-
berigazek
őstag
Na vettem én is egy ilyen univerzàlis töltőt,majd meglátom a minőségét,hogy milyen lesz!
-
berigazek
őstag
Ma megvettem egy B92 M telót,219,-USD DHL-el együtt.Kiváncsi leszek a minőségére.Holnap postázzák,ROOT-olták kérésemre és minden gyári kínai app-ot töröltek és a nyelveket is.Hungarian nincs benne,de lehet,hogy lesz Magyar... :-)
Sokan dícsérték.12 Mp hátsó kamerával,de szoftveresen 8-ról felhúzva.(de legalább a hirdetésben odaírták zárójelben és nem tagadták!)
-
berigazek
őstag
Jó reggelt kivánok!
A B92M-ről mi a véleményetek,megér195,-USD -t?
NTK6577 Dual Core
1 Gb.RAM.
4GB.ROM
4,
7"
1280X720
12 megapixel Kamera,stb.
Van valakinek ilyen telója?
Nem tudom most megnézni a táblázatunkat,mert nem vagyok otthon... -
berigazek
őstag
Üdv. mindenkinek!
Van valakinek eladó 4,7"-os bármilyen telója?
SOS vennék az öcsémnek karácsonyra! -
berigazek
őstag
A tegnap este próbálgattam a GPS-t EPO nélkül a lakásban a földszinten,ahol lakom,az ablak párkányra tettem a telcsit,de becsukott ablaknál.
Talált jelet,müködött is,de nem volt folyamatos a jel.Hát nem lakásba tervezték,de azért kipróbéltam:-)
Úgy felejtettem a GPS-t bekapcsolva és reggel 9-ig azaz 12 órán át csak 12%-ot esett az akksi szintje.
Ezek szerint,ha a szoftver nincs bekapcsolva akkor minimálisat használ,mert nem kommunikál,nem keres holdakat. -
berigazek
őstag
válasz
István2000
üzenetére
Simán felmész a PP oldaladra,ha van és a 10,-USD-t átutalod a kapott pp e-mail címükre és ennyi:-)
-
berigazek
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
:-)
Sir Csimbók!
Igazad van,internet nélkül is rögtön kell holdat lásson és kommunikáljon a GPS!
Ha szarakodik,akkor valami gond van vele!Bubcsi56!
Jessica-val kedves légy,küldj virtuális virágot,azt szereti :-) -
berigazek
őstag
És ami a furi a dologban,hogy amikor rögtön kézbe kaptam a telefonokat,a dobozból kivéve rögtön a GPS funkció volt kipróbálva,mert nekem nagyon szükségeltetik (!)És internet,EPO,stb segítség nélkül (!)
30 sec alatt jelet fogott!Egy volt olyan amivel gondom volt,azt írtam is nektek,az i9300+, (de ez is lehet egyedi probléma)
És amit szeretnék mondani megint,hogy előttem frissitve sem volt 6 napja sem....
Tehát nem egyformák a beépített GPS-ek és van amelyik hamarabb talál műholdat és müxik is,nemcsak látja őket! -
berigazek
őstag
Vásároltam telefont is tőlük meg sok mindent.Nagyon korrektek voltak,precízek,stb.
Ott sem lehet szélhámoskodni az Alin,mert,ha tudod bizonyítani,hogy átverés áldozata lettél vagy bármi akkor ,,egyből" a Felügyelősséghez fordulhatsz panaszért és az Eladót kirugják a pénzedet meg visszaadják!
De idáig NE jussál,minden apró részletet beszélj meg velük és tisztázzál vásárlás,azaz fizetés előtt! -
berigazek
őstag
válasz
fateless
üzenetére
Elsők között voltam aki kiszemelte ezt a telót már 3 hónapja csak akkor még a legalja 299,-USD volt és nem volt annyim...Utána kezemben volt egy 5"-os és mondtam magamban,hogy ez egy kicsit nagy nekem és maradtam a 4.5"-nál,de,ha lesz pénzem majd a jövőben 4.7" szeretnék.
Ami a ZP 900-at illeti egy ,,felsőbb" kategoriás telcsi,igaz 5.3",de minden jól megvan alkotva benne,kamerától kezdve hardweresen,stb.Csak jót hallottam róla!
De,ha megveszed és nem tetszik majd ,,átveszem" tőled :-) -
berigazek
őstag
válasz
ztibor
üzenetére
Olvastad ugye?Én megjártam a MyMemory-val...28 nap után sem jött meg a 32 Gb Class 10 Micro SDHC kártyám,de a pénz 48 órán belül forintra pontosan megjött,sőt több is,mert most így alakult az Angol font és Forint közötti árfolyam:-)
Ha nem jön meg neked sem,rögtön utalják a Refundot! -
berigazek
őstag
Beszéltem az Eladóval és van képernyője az i9300+ hoz 30,-USD -ért.Csak magát a belső képernyőt kell kicserélni.Azt mondta,hogy házilag könnyen kecserélhetem magam is.
Ennyire jutottam. -
berigazek
őstag
Ma annyit beszéltünk a telefonok leesésekről,hogy megint leesett az enyém az autóm motorház tetőről...és miért is ne pontosan felfele állt az autóm egy kis dombon volt,így esés után csúszott is a telcsi a műanyag tok hátulján 2 métert :-(
Ha szilikon tok lett volna a THL W3+ on akkor az odatapadt volna a lemezhez,de a műanyag csúszik :-(
Nem lehet találni igazi szilikon tokot a THL W 3+-hoz :-(
Semmi törés,repedés rajta.A képernyő nagyon is rendben.GPS müködik,mondom minden csak egyedül a jobb oldalon a ,,hangerő +" állító gombja nem müködik.
Ez mikrókapcsolók.Hallatszik,ahogy kattog.Az alsó jó,de a felső nem.Szerintem a panelről levállt.
Úgy oldottam meg a dolgot,hogy,ha szeretném a hangerőt felvenni akkor először megnyomom a lefele hangerő gombot és akkor a képernyőn megjelenik a csúszka,onnan meg manuálisan feljebb tudom venni a hangerőt.
Valami ötlet,tipp van nektek,hogy mit tehetek vele?beers!?
Szerinted?
Várom azért bárki ötletét! -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Helyes :-)
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Igen.Sejtettem,hogy az lesz,azaz az Eladóhoz kell forduljak barátom ügyében!:-(
A 3G-t normálisan a WCDMA-ba tervezték.A sima G-s pedig max.GPRS vagy EDGE- re jó,legalábbis az összes telefonnál amelyik nálam volt!Ti,hogy tudtok HSDPA-n netezni a sima G szlotban lévő SIM-el? -
berigazek
őstag
Kivàncsiságból feltettem én is,de,ahogy írjátok először is az app-kat magyarítja,és nagyon keveset a telefon menüjéböl,így hanyagolható...Le is szedtem azonnal.
-
berigazek
őstag
A barátom aki átvette az i9300+ telót tőlem a tegnap kiejtette a zsebéből és a képernyő bal felében függőlegesen 8 mm sávban megsérült.Magyarul kell bele venni egy 960x540 felbontású 4.5"-os képernyőt.Van valami tippetek,
hogy MO-n van-e esélye a barátomnak vagy forduljak egyből az Eladóhoz akitől vettem ?Ezt akkor,ha nem találok MO-n vagy Európában képernyőt!
(A THL W3-om is kétszer leesett,de úgy látszik a szilicon tok és egy nagyon vékony műbőr tok megvétte...) -
berigazek
őstag
Nekem meg 28 nap után sem érkezett meg a Royal Mail-el a 32 Gb.-os Lexar kártyám így automatikusan a MyMemory Claimet inditott és visszautalták rengeteg elnézés mellett a teljes árat!
Ilyen is van. -
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
THL W3+ kép ,, Automatával" fényképezve,semmi beállítás nélkül!
-
berigazek
őstag
Jó napot kivánok nektek!
Ezt láttátok már?Még jó,hogy kapni
És ez tartalmaz 30%-os kedveszményt is,de az a lényeg,hogy aranyozott 
Megvagyok az eredetivel is...
-
berigazek
őstag
Tudjátok,hogy mit hiányolok egyedül ezekből a Dual Sim-esekből?Az OTG kábel csatlakoztathatóságát,pont,mint az SGS sorozatból.Most a Sony is megcsinálta.Kiváncsi vagyok a Dualosok mikor oldják meg?
Szerintem nagyon praktikus!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És ez tartalmaz 30%-os kedveszményt is,de az a lényeg,hogy aranyozott