Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
UNbrick MTK phones, különösen Cappa-nak:
-
bb71
őstag
-
bb71
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
"DP"
Szerintem ez az, egy próbát megérne, ezt találtam Neked hálából a múltkoriért:
A KCOLO láb a DLP-re van kötve, ebből következtettem a DP-re bal fent.
Az ellenállás mindenképp jó ha van, főleg ha ilyen veszélyes vizekre evezel. Inkább pl. 1kOhmon keresztül földelj, mintsem egy zárlatot okozva, ha az esetleg tápfesz kimenet lenne, de ezt előtte megmérhetnéd, persze az akksi alatt nem tudod, csak ha kivülről táplálod meg tápegységről...
-
bb71
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Látni kellene a másik oldalát is...
How can i repair it ?
you have to disassemble your phone and take pcb out. check there should be some Golden points. check these points there should be written on them Rx,Tx,GND,Vcc,Vcharge etc… check there should be written “COLO” or “KOLO” or “KCOLO” you have to Sold that point with GND After Sold Attach usb now your phone will detect with USB !! and now ready to Flash.In some phones “COLO” or “KOLO” or “KCOLO” not written for those type of phones you have to test all points one by one Short Golden point with GND and attach usb cable which point short with gnd can able to detect your phone by pc is Force Preloader Mode Test Point !! Keep in mind Don’t Short Vcc,Vcharge or any other pin which have 4.x Volts also i had tested “Colo” or “Kolo” or“KCOLO” don’t have any kind of volts..
-
bb71
őstag
Be lehet fejezni az offolást - ez Dual SIM topik.
Kit érdekel milyen telefonotok volt... ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ll
-
bb71
őstag
válasz
b0bcat
üzenetére
+1/OFF
Kollegám, akinek elég nagy az egója, magyarázta, hogy építkeznek, így passzív ház, meg úgy passzív ház, ilyen párazáró, extra szigetelési tulajdonságú falfesték, meg amolyan. Húúú, felnéztünk rá, ez igen, tud valamit.
Hamarosan kinyögte: jaa, egy sima társasházi lakásba költöztünk be....
Azt tapasztalta valaki, hogy az akksi simán használat nélkül 50% alatt időnként, vagy leginkább rendszeresen elveszít a töltéséből 20-40%-ot?
Ez mi lehet? Rossz az akku, vagy a telefon időnként így megszívja?***********************
Aki találkozik gabika-val, szóljon már neki, hogy küldtem egy emailt neki... -
bb71
őstag
Nem tudom tudtok-é róla, itt mintha komplett MTK kernel források lennének. Legalábbis a MT6577-re letöltöttben a framework forrása is benne van. Habár van aki azt írja, hogy még így is baromi nehéz átdolgozni más telóra...
[link]
az ftp elérés már nem él.Innen tölthető:
[link]Studio 5.3 II ez MT6577-es
-
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
mármint mi nem pittyan?
Én a szokásos ROM égetés menetére gondoltam, hogy az SPFlashtoolban scatter fájl beolvasás és Download gomb megnyomása után csatlakoztatod a telót... akkor a piros csík végigfut alul??
Külső 3.7V-ról (tápegység) meg tudod táplálni a telót, egy próbát megér, hogy úgy elindul-e... -
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
spflashtool-lal akar kapcsolódni kivett aksi esetén?
-
bb71
őstag
ÓRA alkalmazással szoktunk ébreszteni.
Ha megtörténik az ébresztés, után "Leds wakelock" állapot áll be, és többé nincs deepsleepben a telefon.
Csak reboot szünteti meg.Kérdés: valaki találkozott már ezzel, hasonlóval, tudtok-e megoldást javasolni, kernel szintű lehet-e a hiba? Stock rom van fenn és a szűz rom is így viselkedik.
-
bb71
őstag
Egy ébresztés után deepsleep megszűnik, ötlete valakinek?
Ez kb. 1 órával a deepsleep megszünés utáni stat:
Alarm Stats:
com.google.android.location
11ms running, 1 wakeups
1 alarms: act=com.google.android.location.ALARM_WAKEUP_LOCATOR flg=0x14
com.google.android.gsf
1792ms running, 51 wakeups
51 alarms: flg=0x14
com.android.calendar
200ms running, 0 wakeups
1 alarms: act=com.android.calendar.APPWIDGET_SCHEDULED_UPDATE dat=content://com.android.calendar typ=vnd.android.data/update flg=0x14
android
61516ms running, 13 wakeups
1 alarms: act=android.intent.action.DATE_CHANGED flg=0x20000014
12 alarms: act=com.android.internal.policy.impl.PhoneWindowManager.DELAYED_KEYGUARD flg=0x14
703 alarms: act=android.intent.action.TIME_TICK flg=0x40000014
52 alarms: act=com.android.server.action.NETWORK_STATS_POLL flg=0x14
2 alarms: act=com.android.server.NetworkTimeUpdateService.action.POLL flg=0x14
1 alarms: act=MTK_EPO_TIMEOUT flg=0x14
com.android.vending
547ms running, 27 wakeups
13 alarms: flg=0x4 cmp=com.android.vending/com.google.android.finsky.services.DailyHygiene
14 alarms: flg=0x4 cmp=com.android.vending/com.google.android.finsky.services.ContentSyncService
com.google.android.talk
8020ms running, 6 wakeups
4 alarms: act=com.google.android.apps.babel.CLEANUP_DB flg=0x14
1 alarms: act=com.google.android.apps.babel.UPDATE_NOTIFICATION flg=0x14
1 alarms: act=com.google.android.apps.babel.RENEW_ACCOUNT_REGISTRATION flg=0x14
com.whatsapp
7735ms running, 2 wakeups
1 alarms: act=ALARM_MESSAGES_DB_BACKUP flg=0x14
1 alarms: act=ALARM_ROTATE_LOGS flg=0x14
31 alarms: act=ALARM_ACTION flg=0x14
com.android.providers.calendar
9615ms running, 13 wakeups
13 alarms: act=com.android.providers.calendar.intent.CalendarProvider2 flg=0x14
com.android.deskclock
994ms running, 1 wakeups
1 alarms: act=com.android.deskclock.ALARM_ALERT flg=0x14
com.mediatek.dataservice
152ms running, 8 wakeups
1 alarms: flg=0x4 cmp=com.mediatek.dataservice/com.ynlh.update.ManageService
5 alarms: flg=0x4 cmp=com.mediatek.dataservice/.PushService
1 alarms: flg=0x4 cmp=com.mediatek.dataservice/.PullService
1 alarms: flg=0x4 cmp=com.mediatek.dataservice/.ClientService
com.google.android.gms
4691ms running, 50 wakeups
25 alarms: flg=0x14
1 alarms: act=com.google.android.gms.icing.INDEX_RECURRING_MAINTENANCE flg=0x4 cmp=com.google.android.gms/.icing.service.IndexWorkerService
1 alarms: act=com.google.android.gms.nlp.ALARM_WAKEUP_CACHE_UPDATER flg=0x14
47 alarms: act=com.google.android.intent.action.SEND_IDLE flg=0x14
1 alarms: act=com.google.android.gms.nlp.ALARM_WAKEUP_LOCATOR flg=0x14
com.mediatek.backupservice
31ms running, 2 wakeups
2 alarms: flg=0x4 cmp=com.mediatek.backupservice/.MainService
com.android.phone
5328ms running, 241 wakeups
241 alarms: act=com.android.internal.telephony.gprs-data-stall flg=0x14power off alarms dump
-
bb71
őstag
Wakelock probléma:
sikerült kideríteni, hogy a reggeli ébresztés után az "Alarmmanager" megy tovább...
Mit tegyek, hogy máskor ez ne maradjon futó állapotban, vagy egyszerűen rosszul van megírva ez a rész a programban?
Portolt G3-as romban ugyanez történik. -
bb71
őstag
Arra van ötlet, hogy esténként nézegetem a telót CPY SPY-jal, minden oké, azaz deepsleepbe megy szépen. Játék, wifi bármit csinálhatok.
DE
reggel ez ébreszt, rá 1/4 órára a konyhába megnézem a cpyspy-jt és már nincs deepsleep többé...
-
bb71
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Hé, Te nem is a GPS antennán van az a alufólia...
-
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
-
bb71
őstag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Nem véletlen:
We have been chatting to JiaYu this afternoon about their plans for the future and have learned that the popular G2F and F1 will be available as Wcdma models from the middle of March.
forrás: [link]
-
bb71
őstag
Sokat küzdök azzal, hogy könnyen "kibillen" a deep sleepből a teló és úgy is marad.
Pl. éjjel jött egy sms és azóta 1Ghz-en pörög a proc, van valakinek ötlete?
-
bb71
őstag
és most kövezzetek meg... csak a téma megnyugtatására és keresők számára:
2 telefon is van a családban MTK6577 proccal (2 mag) és 512MB RAM-mal...
tudom, hogy gagyi
, de akié, nagyon örül neki. És még játszanak is rajta... -
bb71
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
1. Nem írtad mikor mostad ki, de AZONNAL szét kell(ett volna) szedni, és hajszárítóval szárítani.
Néztem már vízbe esett telefont mikroszkóp alatt, és hát gyakorlatilag 1-2 nap alatt eltűntek IC lábak, "megette a víz" -ezt most értsétek jól. Olyan vékony anyagvastagságok vannak, amik simán eltűnnek a víz általi korrózió által!
2. Tudtál javítani a touchscreen baromságán?
-
bb71
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Köszi, de azért szívesebben aludtam volna ehelyett, persze ezt a tapasztalatot már csak az idő tudja elvenni tőlem

Előző bejegyzésem befejezem, mert MOST mident újra kipróbáltam, hogyan is csináltam:
Szóval a MTKDroidToolsban először "scatter from file" gomb, majd itt beadtam neki a mentésből a nodl_pmt fájlt, ennek ez a log kimenete:
- PMT tables found
- PMT tables OK, 19 blocks found
--- scatter from PMTis write to the file:
C:\X1_121108_backup_140217-205720\MT6577_Android_scatter_emmc_PMTb
- Use it if SP FlashTool errors of 8038 or 4050 occursElmentettem a scatter fájlt, jelen esetben: MT6577_Android_scatter_emmc_PMTb néven.
Ezek után a "root, backup, recovery" fülre léptem, majd "To prepare blocks for FlashTool" innen pedig már jó az előző leírásom: files.md5 stb.
-
bb71
őstag
Itt is szeretném elmondani mindenki előtt, hogy hatalmas köszönettel tartozom cappa72-nek, aki tanácsaival segített abban, hogy egy halott telefont visszahozzak az élők sorába.
Ráflasheltem egy nem rá való ROM-ot, és mivel tökös (és hülye) gyerek is vagyok, a Preloader-t és a DSP_bl-t IS flasheltem. Ezek után nem lehetett bekapcsolni a telefont. SPFlashtoollal vette fel egyedül a kapcsolatot akku nélküli állapotban. De ott mindig valami baja volt, hiába volt meg a cappa72 által KÖTELEZŐEN előírt négyféle eszközzel való gyári állapot lementésem...
Tanulság:
- PRELOADER és DSP_BL-t nem flashelünk, csak ha...
- KÖTELEZŐ megcsinálni mind a négyféle mentést
- először scatter from file - beadtam neki vlaamit..
- a megoldás az volt, hogy a prepare blocks for flashtool gombot megnyomtam az MTKDroidToolsban, előtte még kérte a Files.md5 fájl, elkészítette a !Files_to_Flashtool könyvtárat, majd azt már felnyomta a Flashtool (persze mintha ott is először köhögött, és talán a PMT-s scatter fájl kellett neki, nem a sima PMT kiterjesztés nélküli). Azért vagyok bizonytalan, mert nem írtam fel a lépéseket, úgy izgultam... éjjel 1/2 3-kor feküdtem, most meg szétrobban a fájdalomtól a fejem...- ezek után elindult a telefon, de nem lehetett használni, mert kínaiul valami jelszót kért az android felületen, és mintha csak segélyhívásra lett volna lehetőség. Pedig SIM kártya nem is volt benne.
- viszont volt egy CWM recovery fájlom, persze ez sem tökéletes, mert a képernyő el van benn csúszva jobbra több pixellel... ezt feltettem, csak a Recovery előtt hagyva pipát az SPFlashtoolban.- ezután már VolUp + poweron gombbal benne voltam a CWM-ben és ment és vissza a tegnap esti mentés.
-
bb71
őstag
cappa72 magánban megkerestelek, kómába esett - na jó én segítettem - a telefon(ja), feleségem nem beszél velem azóta
...Kérlek segíts.
-
bb71
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
A szavak amiket írtál igazak, de nem csak a száraz műszaki adatokról szól ez a történet számomra.
Gyakorlatilag - nem mélyen kutakodva - nem tudok még egy gyártót - Jiayu -, amely a tepsik felé ment volna el, mint a sok nagy és kisebb többi. Én Jiayu G3N-nel Jiayu "hívővé" váltam, ezt beismerem.
Nekem nem kell nagy telefon - itt a collra gondolok elsősorban, tudom, hogy hülyeséget csinálok, de szinte csak telefonálásra használom. Ha kell kocsiban GPS - emiatt vettem ilyen telefont leginkább.
És hát én szeretem HD-ban látni a világot, megfizethető áron. Ja, és szeretem 6-7 naponta tölteni a telefonomat.
-
bb71
őstag
Jiayu G2F
Jó lesz ez, egyszer: -
bb71
őstag
Arra mi lehet a megoldás, hogy elég sűrűn kidob a gyári böngésző ICS 4.0.4-en ???
A Play Áruház is eldobott, meg nem lehetett telepíteni, de arra eszembe jutott, hogy a egyszer már a frissítését uninstalláltam és megoldódott a probléma - et voilá most is... -
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jiayu-t ismerve...

-
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
NEM az.
Meg sem jelent még a WCDMA-s.
-
bb71
őstag
4.0.4 ICS stock Vinus X1 (UMI X1 kistesója)
a gyári böngésző mindig kiszáll egy rövid néhány perces menet után... nem ír kis semmit, hanem az asztalra dob vissza. Ha a futó alkalmazásokra nézek Home hosszú megnyomásával, akkor ott a böngésző és vissza is tudok lépni bele, de a kezdetekre rak vissza nem ahonnan elszállt.
Ötlet?
-
bb71
őstag
Az új király kis kategóriában: Jiayu G4C 130USD
... majd ha lesz.
-
bb71
őstag
566. oldal:
[link] -
bb71
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Vámot mobiltelefonra nem számolnak, mert vámmentes, csak ÁFÁ-t. (1001/2013/EU végrehajtási rendelet, 8517 12 00 KN kód)"
-
bb71
őstag
válasz
didros
üzenetére
Nem tudom kapható-e még - googli a barátod, azért egy-két apró, de borzalmas idegesítő feature van benne...
pl. a kijelző nem sík, igen, jól halljátok, le van gömbölyítve a széle, meddig bírja majd így a fólia?
A hangerő és a bekapcs gomb gyakorlatilag síkban van a készülék oldalával, használhatatlan köröm nélkül...
és ez csak az első blikk... -
bb71
őstag
VINUS X1 (UMI X1 512MB RAM-mal)
Az egész estém fél éjjelestől ráment az új Vinus X1 (az UMI X1 512MB RAM-mal, az eredeti gyártótól, merthogy az UMI-t a Vinus gyártja) mentésére, magyarítására.
Csak tanulságképpen:
Cappa72 leírása - ami egyébként nagyon ott van - alapján most először Androidos pályafutásom alatt le akartam menteni a teljes rendszert, mert hogy nincs sok anyag erről a telefonról a neten.
Ez több órámba tellett, háromféle módon is lementettem, ha már lúd, legyen kövér alapon. Ki kellett ismernem,hogy a SPFlashtool-lal ez a teló mikor és hogy akar kapcsolódni, hogy tudjam menteni és flashelni. Például a piros csík felfutása után bele kellett gyorsan tennem az akksit, utána tudott égetni és menteni is.Más tészta volt a CWM, mert az nincs hozzá.
Cappa mentési leírása alapján legalább átláttam, hogy egy másik telónál miért volt 2 könyvtárnyi mentés, az MTKDroidtools-szal is és SPF-fel is mentve volt. Ezek után már láttam a recovery kezdőcímét. A neten valahol találtam egy UMI X1 CWM-et, "mi baj lehet?" alapon feltettem... működik, lehet menteni vele, igaz, hogy kicsit alul hiányzik pá sornyi pixel, meg a bal oldalon is van egy zizi függőleges sáv, de legalább tudtam így is menteni.Ha már a ludakról van szó, gondoltam Apeelme Jiayu G3-as CWM-jét is feldobom... az is elindult, ugyan 180°-kal el volt fordulva a kép, de a telefont is el tudtam -180°-kal fordítani

Sajnos nem látta a külső sd kártyát, és éjjel már nem emlékeztem, hogy erre a problémára mi is a megoldás...
Így visszatettem a UMI-s CWM-et.Majd jött egy jBartos magyarítás 4.0.4 volt fenn, hála Sanyesznek van ehhez egy minőségi reponk.

Hát ennyi történt.
-
bb71
őstag
Cappa kérdésem van:
- PMT tables found
- PMT tables OK, 19 blocks found
--- Kernel Block Map to PMT mismatch!
-------------------------------------------
BlockName Offset
Kernel: __NODL_FAT 0x00000000629E8000
PMT: FAT
--- scatter from PMTis write to the file:
D:\Install\gsm\Vinus\MT6577_Android_scatter_emmc_PMT.txt
- Use it if SP FlashTool errors of 8038 or 4050 occursMost akkor mi van?
-
bb71
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Hát akkó mindenki, aki 32bites 8 magos proccal szerelt telefont vett, vesz mostanában elavult ember, így élni sem tudtok normálisan.
A 4-2-1 magos tulajok olyan mély kasztba süllyedtek, hogy említést sem érdemelnek.
Nem beszélve a RAM mennyiség kérdésköréről... -
bb71
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Ha flashtool-lal próbálkozol
Mivel próbálkozhatnék mással?Preloader nélkül is kellemetlen meglepetésben lehet részed.
Ezt hogy érted? Mi az hogy Preloader nélkül?és van legalább 4 féle mentésed.
Milyen négyféle mentésre gondolsz?Ugyanis legtöbb esetben a boot.img az telefonspecifikus. Persze ha azt is ráflesseled a telefonra, akkor sincs semmi nagy gixer.
Miért nem, ez nem hasonlóan specifikus, mint az uboot?De minen ilyen előtt a pratícióméreteket és a flesselni kívánt img fájlokat igen ajánlatos ellenőrizni.
Nincs erről egy részletes ismertetőd, leírásod? Úgy általában az egészről?Köszönöm a véleményed.
-
bb71
őstag
Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi:
ha kinézek egy az enyémhez fő jellemzőkben (processzor, kijelző méret és felbontás, fényképezőfelbontás, RAM, ROM) megegyező más gyártó készülékét, akkor annak a ROM-jával mennyire van esélyem, hogy teljesen tönkreteszem a készülékemet? Vagy SPFlashtool-lal mindenképp vissza tudom hozni az életbe?
Ha lehet ne "Szerintem nem" vagy "Szerintem igen" felhasználók reagáljanak, hanem Cappa72 szintű emberek véleményére lennék kíváncsi!
Köszönettel.
-
bb71
őstag
fotosjani adatait beírtam az AKKSITÁBLÁZAT-ba.
-
bb71
őstag
válasz
PirosHello
üzenetére
Megtisztelő!
-
bb71
őstag
Megvettem a Vinus X1-et. Majd meglátjuk a RAM kérdést.
Még mindig az foglalkoztat, hogy kellene csinálni egy netes excel táblát, ahova mindenki - felelősséggel és tolómérővel - beírja, hogy pontosan mekkora akksi van a telefonjában, ebből az adatbázisból lehetne csemegézni, ha valaki nagyobb kapacitást akar elérni a saját készülékében 2-3000 Ft-ból.Nem jó ötlet?
-
bb71
őstag
válasz
kgymac
üzenetére
Ugye nem 3.0.0 alatti verziószámú Antutuval próbáltad?
És még mindig tartom azt, hogy általánosságban attól függ, hogy mennyi RAM legyen, hogy mire akarod használni! Mi nem telefonon netezünk, arra van PC, Laptop, Tablet, TV... így nem is okoz problémát 5-10 böngészőlap megnyitása.
-
bb71
őstag
Azért ne hasonlítsunk össze két különböző súlyú dolgot, ami befolyásolhatja az általad említett használhatóságot:
OT-995 Antutu
3643 pont
1 magVinus Antutu 2.9.3
5194 pont
2 mag**********************************************************
Ha meglesz a telefon, revidiálni fogom az álláspontomat. Addig kétkedéssel, de elfogadom a Tieteket. -
bb71
őstag
Úgy beszéltek, mintha azzal nem is működne a telefon?!?! Álljunk meg egy szóra: ha valaki nem 10 alkalmazást akar multitaskban nyomni, akkor igenis ELÉG az 512MB ram. Szerintem.
Mire kell a telefon, ez döntse el, hogy kevés vagy sok!
Én is a Vinus X1-re hajtok, 2 napja még 98USD volt, vártam és lejjebb ment 9 dolcsival. Feleségemnek, aki telefonál, smsezik és néha játszik, bőven jó lesz. HD kijelzővel, és igen, majd tölti naponta.
UFFUI (#57971) cappa72
Nekem is G3 van - ami nagyobb, nehezebb. -
bb71
őstag
Milyen jó lenne, ha lehetne tudni pontosan sok-sok akksi méretét és így tudnék venni egy másik teló jóval nagyobb kapacítású akksiját, ami kis mechanikai buherrel belemegy/marad az én telómban...

-
bb71
őstag
Új UMI X1 de 512MB rammal 87,5USD
Vélemény?
-
bb71
őstag
Volt már köztetek valaki, aki azért indított dispute-ot az Aliexpressen, mert 60 napon belül nem érkezett meg a termék? Elfogadták, elutasították?
87 napnál tartok, terméket ma megkapom, DE a 60 nap letelte miatti Dispute-ot (elindítva még december elején) elutasították. Escaláltam a disputot, amire csak 5 (!) nap múlva jött válasz, hogy hiszen a célország vámjában van, minden vámkezelési dologért én vagyok a felelős blabla...
11 dolláros vacakról van egyébként szó. Nem a pénzről van szó, hanem az elvekről. -
bb71
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Beetető ár, kérj egy actual price-t.
A kínai sosem hazudik! -
bb71
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ok.
-
bb71
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én meg már írni sem mertem, hogy DHL-lel a teljes összeg kap ÁFA-t... mindenki mindent tud - azaz inkább gondol és tényként közli. Ezze nem Téged akarlak bántani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

+1

or USA/Canada
, de akié, nagyon örül neki. És még játszanak is rajta...
...