Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Ha valaki Haipai-t szeretne venni akkor ez az ár sztem korrekt.+ kb 4000- a csomag biztosítás, + vám kilőve, + minimális support. -
sajtjani
tag
Sziasztok!
Ez az új proci? Ha igen akkor nem is drága. -
sajtjani
tag
Sziasztok!
A saját véleményemet mondánám, ami a hónapok alatt több száz kinai nyelvű oldal kuglifordításai alapján alakult ki. Nem biztos hogy jól is értemezem a dolgokat.
A htc t328w szerintem nem klón, a HW nagyon is eredeti szagú. A HTC az utóbbi időben az eladási lista aljára csúszott - gyártósorait adja el - a HTC Wind nyugat-EU-ban nem annyira elterjedt - így sokkal kissebb költség jelen lenni kinai webshopokon keresztül. Amúgy szerintem a HTC klónok gyártásában vastagon benn van a HTC keze, talán ez az oka a visszaesésnek?
A V9 azért "híresült" el mert 6575 platformon ez volt az első amelyik megkapta az összes szenzort, a jobb GSM modult, a jobb minőségű (540 x 960) LCD-t. Szerintem most is jó vétel.
Az A750 meg mind ez egyben kissebb (480x800) kijelzővel, de jobb 531 ultra GPU-val, jóval olcsóbban, szerintem ez a jobb vétel.
A Lenovo eu-s honlapján ugye nincs teló, de a kinain ott vannak. Nekik is olcsóbb csájnamobil oldalak hátán piacon lenni, mint milliós supportokat fenntartani a világban.
Én így gondolom, engem tessék lábon lőni, ha butaságot mondtam
. Köszi!Szerk.:
Actív dual. A kínaiak szokás szerint már hetekkel a gyártás előtt árulják a készülékeket, de még nyomát sem láttam két antennásnak..
-
sajtjani
tag
WOW
ezt észre sem vettem.
A gyorsasághoz csak annyi hogy van egy régi nokia töltőm vékony mini csatival, de amikor rá dugom előjön egy sokszor olvasott hiba: önálló életre kel a kijelző, megnyit négy-öt alkalmazást, készít hat-hét fényképet, kicsit játszik egy kis Rio-t, na most mindezt kb 10 másodperc alatt
könnyesre vigyorgom magam. A gyári eszcájggal természetesen normálisan múkszik. -
sajtjani
tag
Sziasztok!
groop szép kérdéseihez szólnék hozzá [link]
-u960, két antenna, talán a SAR érték lenne bazi magas és talán csak a ZTE-nek sikerül alacsonyan tartani, szerintem.
-dual standby, a beállításokban van olyan opció hogy call prefered és data prefered, data-t nem próbáltam de a call beállítással a sim-ek mindig elérhetők és kikapcsolja a netet.
-5 coll, ez a második fonom [link] a két sim fontos, a kijelző pedig a romló közellátásom... az is rossz de inkább közel látásom miatt
kell. Meg a navigációt is jobban látom. Tökéletesen kiváltja a 7 collos tablettámat.
-hamisitvanyok amiket kinaipistike forraszt a palytaban Nem áll szándékomban vitát kirobbantani. Valamilyen érthetetlen európai felsöbrendüségi (d)effektus miatt lenézzük akicikinait.
Ha megkérdezik tőlünk milyen telónk van, szemlesütve mondjuk hogy szar kinai. Pedig most már mind kinai ami a piacon van
Hogy nincs márkaneve? Kinemszarjale. Tökéletesen működik és ha megmutatom az 5 collost egy sony-snak vagy motorolásnak, zavarba esve, kicsit hebegve adja vissza hogy jó-jó de akkor sincs neve, na akkor szoktam kicsit mosolyogni. Ja és örömmel látnék itthon is olyan technikai fejlettséget mint Shenzen vagy Guangdong, de ez csak vágyálom.
-Az első bekapcsoláskor azonnal frissített google play-re, tehát elérhető.
Sokunknak elegendő a 2.3 4 vagy 2.3.6, de még több, a romolásban kihívást látó superuser van hálistennek, akik igénylik a supportot. De ez már más tészta.
Bocsánatot kérek a terjedelem miatt! Köszönöm szépen ha elolvastok!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Köszi!
ezt észre sem vettem.
könnyesre vigyorgom magam. A gyári eszcájggal természetesen normálisan múkszik.
kell. Meg a navigációt is jobban látom. Tökéletesen kiváltja a 7 collos tablettámat.
Hogy nincs márkaneve? Kinemszarjale. Tökéletesen működik és ha megmutatom az 5 collost egy sony-snak vagy motorolásnak, zavarba esve, kicsit hebegve adja vissza hogy jó-jó de akkor sincs neve, na akkor szoktam kicsit mosolyogni. Ja és örömmel látnék itthon is olyan technikai fejlettséget mint Shenzen vagy Guangdong, de ez csak vágyálom.