Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Mire kihozzák kb olyan lesz a "teknika" az éppen aktuálishoz képest mint most az okos telefon meg meg az első betárcsázós motorola.
De lehet közben rájöttek teljesen felesleges fejleszteni
! Az ígéret meg fenn maradt
Mondjuk az idő diseinere valóban átlépett rajta
és beleolvadt az átlagosság tengerébe................. -
-
arfer
senior tag
Az MTKDroidTools tud CWM-et készíteni a lementett boot.img-ből. Azt próbáltad? Igaz ugyan, hogy csak 5.5-ös CWM, nem 6-os, de teljesen jól működik más telefonnál ez a módszer, hátha ennél is. michfood scripttel meg TWRP is simán gyártható automatikusan a lementett recovery-ből.
-
Van batman recovery-re ellenszer, csak ki kell próbálni.
A g3s-nél ugyanis hasonló helyzet volt, és valaki megcsinálta korrektül, normális tájolással.
Ezt itt megbeszélhetjük.
A siker nem garantált, de egy próbát megér. Ha már ennyiféle mentésed van
-
Ha flashtool-lal próbálkozol, akkor nagyon megégetheted magad, illetve a telefont.
Preloader nélkül is kellemetlen meglepetésben lehet részed.
uboot - alap képernyő és kamera driver-ek. Ha módosul - és rosszra -, akkor csíkos / fehér/ fekete képernyőt fogsz kapni, vagy nem...
Az mbr ebr1 ebr2 fájlok átírása sem veszélytelen művelet. Azok tartalmazzák a rendszer indulásakor a pratíciók leírását.
Ha a scatter nem egyezik, akkor más memória címre írsz, amiből bármi lehet... a legveszélyesebb ebben ez esetben az, amikor valahogy az nvram-ra ír...Persze kísérletezni lehet, szabad, de csak ha elég bátor vagy, és van legalább 4 féle mentésed.
Akkor viszonylag kis kockázattal lehet megtenni ezeket a kísérleteket.Ha más romot akarnál próbálni, akkor flashtool-os esetben a telefonodnam megfelelő scatter-t kell használni, és csak a system-et feltenni.
Ugyanis legtöbb esetben a boot.img az telefonspecifikus. Persze ha azt is ráflesseled a telefonra, akkor sincs semmi nagy gixer.
De minen ilyen előtt a pratícióméreteket és a flesselni kívánt img fájlokat igen ajánlatos ellenőrizni. Ha lelóg ugyanis a partícióról a flesselni kívánt image fáj, akkor az megint nem induló telefont / imei vesztést satöbbi hasonló nyalánkságokat eredményez_het_.
Mindezek csupa feltételes móddal, hogy még nehezebb legyen a döntés. -
Cifu
félisten
Bocsi, de ez nem ennyire egyszerű, a SOC-on, RAM-on, háttértáron túl még számtalan dolog van, amihez megfelelő meghajtóprogramra van szükség (érintésérzékelő/feldolgozó chip, fényérzékelő szenzor, gravitáció érzékelő, fizikai gombok, és így tovább). Még az azonos alapra épülő, fejlesztett alváltozatoknál (pl. Motorola Defy / Defy+) esetében is külön olyan ROM-okat főztek a szakik, amelyek ezek figyelembe vételével mindkét készüléknél működhet (a Defy esetében ugye volt külön "zöld" és "piros" lencsés kamerával szerelt is, amelyek szintén eltérőek voltak, és az első időben különböző ROM-ok is voltak hozzájuk).
Szóval ha még nem mozogsz ilyen szinten a ROM-ok terén, véleményem szerint ne kockáztass. Jobb esetben csak egy-két funkció nem fog működni, rosszabb esetben akár téglásíthatod is a telefonod.
Például az általam kinézett Zopo ZP998-ast kínában 9520 néven forgalmazzák, a ROM-ok kompatibilisek egymással, de ha a másik bootoladerét teszed fel, téglásítod a telefont. Holott csaknem ugyanaz a hardware van mindkettőben. XDA-s link erről.
-
fotosjani
aktív tag
Én megszoktam nézni az akku pontos méretét és súlyát is hogy jobban össze tudjam hasonlítani őket.
Elég nagy eltérések lehetnek.Most a kezembe került egy HTM M1 teló amihez két akkut adtak:
2000mAh 65,2x52x3,8 12,88cm3 26g
2800mAh 65,2x52x4,2 14,24cm3 31g
A méretéből és a súlyából egyértelmű hogy nem valós a 2000 és a 2800mAh adat.
A nagyobbik kb.1500-1700mAh a kisebbik 1300-1500mAh lehet.Pl. a ZTE nem trükközik az akkukkal, a v967s akku kapacitásának feltüntetése valósnak tűnik számomra
2500mAh 77x55,2x4,7 19,97cm3 50gSzámomra az etalon a Magyar gyártású Nokia BL-5F n95 akku
950mAh 46x39,5x5 9,08cm3 20g -
SSlyTR
senior tag
Majd meglássuk mi lesz egy hét múlva. Most még sehol se árulják 15-én jelenik meg.
Max 160 dollárig nézek telókat, de feljebb már nem megyek.Ez is szóba jöhet.Valaki ismeri ezt a boltot? Valami hivatalos boltnak akar tűnni.
-
kgymac
őstag
Csak újabb van a play-en :-), de 995-ön a gyári rom csak akkuidőben jobb, mint a bagyusz féle cm. + A szabad memórián a hdmi is ront kb. 20 mb-ot.
Otthon pc/tab, melóhelyre jelenleg még telefont beengednek, laptop/tab tiltott.:-( A smartos tv meg elég gyenge (hyundai) netre, bár okosításnak már úton van egy stick Kínából. A tab is csak 512mb-os, cserére érett - nem csak mem miatt. -
kgymac
őstag
Még megvan a 995-ösöm, így dobtam egy antutu-t bagyusz cm10.2-jével. 5826, ami nem igazán a Te 3643-as pontszámod. Soc nics húzva, smartassv2+sio. (Húzva bőven 8e fölött van)
Az 512MB egyből kevés lesz, ha böngészőböl legalább 6 lapot megnyitsz. Gyári rommal már 5 laptól is belassult, áttaszkolás esetén minden oldalt újratöltött. Cm-mel 7-8 fül esetén van ugyanez, thl w8-en (1gb) pedig 20-nál sincs, csak nehéz váltani. Opera classic-ot használok, desktop mód,opera turbó nélkül.
Szvsz sokat ne várj 512-vel. -
zedok
őstag
Nem is 10 alkalmazásról van szó, inkább arról, hogy mennyire használható a mindennapokban és mi az igénye a felhasználónak. Hiába van most OT-995-m, egy egész jó rommal bagyusz által. Ettől függetlenül azt látom, hogy kevés ez az 512mb ram. Pl zenehallgatás + netezés együtt megyeget, de ha már pl. játszani támad kedvem, már bőven megakad. Tudom,tudom sarkítás. Bár ez is telefon/szoftverfüggő.
-
Zeki
nagyúr
És a vámolás meg az ő pöcsölésük valóban nem az ő bajuk.
-
b0bcat
addikt
Nekem vámtiszt magyarázta el az Orczy téren a Postakicserélő Üzemben, hogy a postai szolgáltatás után is meg kell fizetni az áfát (és adott esetben a vámot is). Szó nem volt arról, hogy a postázás módja számítana. (És szépen ki is fizettették velem a postázás utáni részt is, tucatnyi alkalommal.)
Persze nem kizárt, hogy az utóbbi időben változtattak a szabályon, de eddig nem hallottam erről.
-
Bagira01
veterán
Te is tudod magyarítani. Nem érdemes más rommal, mert ha mások a szenzorok stb, akkor nem fog rendesen működni. Én Lewa rom-ot raktam rá a telefon orosz fórumán találtam, az se magyar, de mintha gördülékenyebb lenne.
-
Bagira01
veterán
Nincs, nekem is ilyen telóm van. Van a play store-os calibration test, azt végignyomkodva mintha javulna, de ahogy kilépek belőle megint ugyan az van. Illetve nekem nem volt magyar nyelv, és a bolt kiírásával ellentétben nem 4.2 volt rajta hanem 4.0.3. A gps elég ratyi. Nem is értem mert a zte v889s-be is ez a proci van és abba meg pillanatok alatt felállt és 6-8m-es pontossággal ment ez meg 4 perc mire feláll és 18-25m. Illetve ami még gond, hogy porosodik a kijelző és az érintőpanel között. Amúgy jó kis teló, jó a fogása és a kijelző is rendben van.
-
bb71
őstag
Újra jelentkezem.
1. Bekeményítettem mint az acél: Paypal dispute beugrott a szemét kínainak... erre varrjon gombot!
2. Orosz fórumban van reményre utaló bejegyzés - egy Lewa rom felrekásával lehet, hogy a touchscreen probléma megoldódik. Holnap feldobom, és visszejelzek Nektek.
jBart-tal próbáltam én is magyar nyelvet varázsolni a 4.0.3 ICS-be, de gyakorlatilag alig lett valami magyar nyelvű.
Mit rontok el? Az adott fórumban is kérdeztem, de ott halotti csend honol... -
-
gabee jr
tag
Kereskedő függő mikor válaszolnak.
Nekem volt, hogy azonnal visszaírtak mihelyst éjjel elküldtem a mondókám. Mint kiderült azért, mert Ázsiában épp akkor voltak túl a reggeli kávén.
Más kereskedők és/vagy gyártók s*arnak a dologra, 4 napja én is garis választ várok, valamint régebbi firmware ügyében is hiába zaklatok másik forgalmazót... Ahogy egy komám mondja mindig: "sémmi az egísz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Byski Áramláskijelző.
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

! Az ígéret meg fenn maradt
és beleolvadt az átlagosság tengerébe.................

, hátha valaki valóban hasznát veszi. 
De írhattam volna a Cherry Mobile Blaze-t is , mert ugyanaz .