Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Hello Skacok!
Érdeklődnék, hogy Jiake telefonokról mi a hír? Használtam a keresőt, de nem sok mindent találtam róla itt köztünk. Van esetleg valakinek Jiake készüléke? Első sorban az érdekelne, hogy mennyire minőségi a cucc?
Gondolok itt arra, hogy a Star szerintem egy rakat hulladék..(ez a saját véleményem és tapasztalatom). Őszintén mondom, az ár nálam nem mindegy, és a V8-as készülék nagyon tetszik. Akár csak a Caesar A9600, annak idején, úgy ez is tökéletesen rám van szabva. Nem szeretem a legnagyobb felbontást, számít a méret, és persze a teljesítmény. Ez a telefon mindenképpen megfelelne igényeimnek, és a pénztárcámnak is! Csak gondoltam bekérdezek, hogy van-e esetleg tapasztalatotok ezzel a gyártóval.
Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! További szép napot, és kellesmes hétvégét kívánok nektek!
-
gyuszito
senior tag
válasz
gyuszito
üzenetére
Szép napot mindenkinek! Lassacskán 5 hónapja hasznàlom a Zopo ZP 910-est, és örömmel jelentem, hogy mindenféle gondd nélkül mūködik. Eddig egyetlen egy lefagyás nem volt, minden a lehetõ legnagyobb rendben!
Bizalmatlankodókhoz szólnék, s bíztatnàm õket, hogy ha hallgatnak a fórumtársak szavaia, és megbízható márkàt választanak, akkor nem kell tartani a származástól! -
gyuszito
senior tag
válasz
gyuszito
üzenetére
Habár most a50-es akkuja van.. az aligha bírná ki a kezem alatt 1 napot se...
Ez is éppenhogy 1,5 nap / akku, pedig 3000mAh-ás, de napi 1-2 óra játék van benne, + legalább 3-4 óra net, + folyamatos 3g... Nem bírná ki nálam, de 200$-ért nagyon jó a 6589T + a 8gb memó...
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Egy THL W200 (6589T HD ~3600 3D pont) hozná a ZP910 (6589 qHD 3900 3D pont) teljesítményét játékban? Mennyire számít sokat az a ~300 pont minusz?
-
gyuszito
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom, csak egyenlõre jobban zavar, hogy miért nincs net, mikor van... készülékbeállítást nem támogat... nem küldik el. Nem értem, hogy eddig miért ment...
cappa mester! ha CWM-bõl nyomok factory resetet, akkor újra pakolja a rendszert, vagy galiba lesz? szerintem csak azzal tudnám megoldani a problémámat...
-
gyuszito
senior tag
válasz
sanros
üzenetére
Ez a hiba ugyan így nálam is fenn áll.. Már át tettem Internal Storage-re is a csengőhangnak kívánt muzsikát, de minden egyes rebootnál újra a gyári lép életbe....
Vegyszer: Próbálkozom, de sehogy nem tudom életre kelteni, mindjárt hívom az ügyfélszolgálatot, hogy küldjék le a beállításokat, mert azt nem kaptam..
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok! Remélem, hogy tudtok segíteni!
Kerestem "mobilnet" részletes keresővel, de nem találtam megoldást.
Olyan gondom lenne, hogy a mobilnetet nem sikerül életre keltenem semmiképpen sem.Eőzmény: Van egy Sim kártyám t..nornál, és lejárt róla a 3 hónap ingyen mobilnet, nevezzük nevén: Klikk. Sikeresen deaktiváltam, mert nem kívánok fizentni érte. Ugyanis pattant egy ötlet, hogy hamár Dual Sim-es technológiám van, bár nem azért vettem, de akkor tegyünk bele egy másik kártyát. Sikerült is beszereznem hivatalos helyről, egy Zsír új "bontatlan" Sim kártyát. Bepattintottam, élőhanggal ügyfélszolgálaton beaktiváltam, majd ma délelőtt megérkezett a levél, amivel végleges aktiválást végeztem. Élőhangon megbeszéltük, hogy 5-én indulhat a Klikk a 2. kártyán. Időközben ugye lejárt, és deaktiváltam a másik kártyát, így most net nélkül lévén küldjük az aktiváláshoz szükséges SMS-t. Megtörtént, de "nem vagyok jogosult" a szolgáltatásra, így neten keresztül "kötöttem meg" (aktiváltam), ami már sikeres volt. Nade! Itt a bökkenő. A telefon semmilyen úton módon nem hajlandó mobilnetet varázsolni nekem. Természetesen mert buta vagyok belemásztam abba, amibe nem kellett volna, ugyanis olyan díjcsomagban vásároltam a kártyát, amely 10mb alap mobilnettel rendelkezik, és feltöltésenként is kapok +mb-okat, és ezt próbáltam életre kelteni mindenféle nyomkodással. Wireless & Networks menüben végignyomkodtam mindent, mert buta vagyok...

Mint kiderült a 10mb-is a mai aktiválás utána lépett életbe. Nade most mindent vissza állítottam a régire, preferred networks, és a többi, automatikus hálózatkeresés, és minden, ami kell, de sehogy sem sikerült netet varázsolni rá, pedig aktív a mobilnetem. Mit tegyek szerintetek?
Kellene egy Factory reset? Vagy CWM-ből egy Droid reinstall, mint az android 2.3.4-nél előző telón? De ezen CWM van, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy újra húzza. Teljesen gyári ROM van rajta egy kis Roottal megfűszerezve.Kérlek titeket ha csak sejtelmetek is van írjátok le nekem, mert bármi bejöhet, de nekem már nincs ötletem

-
gyuszito
senior tag
Skacok! Fényérzékelõ szenzort hol tudok kalibrálni bruti kínafonon? Caesar A9600 Zopo ZP910 rõl van szó. Változik szépen, a fényerõ, de nagyon minimálisan...
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Találkoztatok már ezzel a szoftverrel? Nem egy kémprogram ugye?
Szerk: hiába választom ki nem tölti fel a képet.
-
gyuszito
senior tag
Nagyon szépen szeretném megköszönni cappa72 kollegának a CWM recovery feltelepítésében való segítségéért! Maximális tiszteletem, hogy időt szakított a buta gyerekre, akinek fogalma nincs mit csinál, de csinálja!

Viszont ezesetben tapasztaltabb lettem, és bátran merem ajánlani ezt a CWM recovery-t bármely ZOPO ZP910, Caesar A9600, És a 4 magos Hero H9500+ tulajdonosnak. Én Cappa MobileUncleTools-os módszerével cseréltem le a gyárit, ~2mp alatt.
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok! Remélem hogy még nem volt. Ez a program magyarítja a Play-t és ezáltal megannyi app-ot. Pl magyarul magyaráz a navigáció, és még sokminden más is magyar lesz! [Play!]
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Próbáltam otg kábellel csatlakoztatni egy pendrive-ot de nem történik semmi. Ez most hogyan mūködik? Van driver, vagy csak rádugom és menniw kellene?
-
gyuszito
senior tag
Sikerült a lehetetlen!!! Kapcsolatot létesítettem ZOPO készülékemmel és a gépemmel. KB. 4féle drivert tettem fel, így foggalmam nincs, hogy melyik a jó, de ez most nem érdekel izgatottságom közepette. Lényeg a lényeg, hogy a gyári adatkábel semmilyen úton módon nem tudota csatlakoztatni. A régi telóm (OT-990) adatkábelével tökéletesen megy, mindaddíg, amíg meg nem mozdítom. Mivel közvetlen közelemben van egy JiaYu G2-is, ami már semmilyen módon nem tud csatlakozni, így bátran merem megkérdezni, hogy típusbetegség a kínai telefonoknál az, hogy az USB ajjzatuk gyenge minőségű, és igen hamar elromlik? 1 hete használom a telefont, és már most "lökésérzékeny".?! Tapasztalt már valaki hasonlót? Gondd nincs, mert úton van már lassan egy hete a dokkoló, így töltésgonddom nem lesz, csak érdekel, hogy tényleg csalódnom kell még egy """"neves"""" kínai készülékben is?
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Jártatok már úgy csodacsájnafónnal, mint én mareggel? Tegnap egésznapos nyomkodás után 55%-os akkuval töltõre raktam a telót kb 11 kor, (ekkor már autosleep ben van) és 6 kor ébredéskor kemény 43%-os akkuval fogadott... JiaYu G2-vel járt így kedves és aranyos anyósjelöltem, de neki már semmilyen módon nem csatlakozik a gyári töltõje... szerencsére már úton a dokkoló
-
gyuszito
senior tag
Publikálok néhány teszt videót. Caesar A9600-as telefonnal készítettem.
Fényviszonyok nem a legjobbak...
Töltsétek le, mert ez kb 360p, és nem 1080...
ezt isSzerk.: Ezek nem tesztvideó gyanánt készültek, így nincs minden fényviszony, és a többi belőve, nincs megvárva a tökéletes pillanat, ez a mindennapi használat során felvett számomra érdekességek. Erre lehet számítani. Letöltés mindenképpen ajánlott, mert úgy lesz teljes a minősége.

-
gyuszito
senior tag
válasz
Groovebaby
üzenetére
elofordul, hogy telenor kinlodik, illetve a data conn. ki-be kapcsolasat kivanja.. utana minden ok! de ez jelen volt elozo telomnal is..
-
gyuszito
senior tag
válasz
justaview
üzenetére
Grafikailag rendkívül jól néz ki a játék. Viszont el kell hogy mondjam, hogy bár a youtube videókkal van némi fenntartásom, és a videón, (C2 Real Racing) látszik is, hogy néhol azért erősen elgondolkodik, sokkal gyengébbet vártam, és láttam már youtube-n. Azért is kerestem direkt qHD felbontású telefont... Bár az én szememnek megfelel, azért látom rajta, ha nagyon nagyonkeresem a felbontás kicsiségét, bár ezt betudom annak, hogy 5.3 colos... Barátnőm Star-ján(, ami közben átalakult S
tz@rrá... Sim konnekt lost...) élesebb volt a kép. (4,5COL) Ajánlásom annak is köszönhető, hogy az 50-60k-s limitben ajánljam személyes tapasztalataimutánmellett a legalsóbb határt! 49k volt a teló, de azóta több mint 10$-t esett az ára..209$192$
Nyílván mikor én vettem, akkor ez volt a lehető legjobb ár-teljesítmény-támogatottság-akkuidőtartam ésatöbbi alternatíva számomra. Azóta biztosan vannak jobbak, ugyan ilyen áron, csak most már nem követem.
justaview: Nem tapasztalat, szimpla logikai következtetés! Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy orrba szályba laggol, és talán nem is a telefon miatt, hanem a "kevés" ram// túl sok mellékprogram mellette (Viber,Facebook,GTALK,stbstbstb....) de van, hogy egyetlen pillantásra megállnak a játékok, de ez milisecundumokban mérhető maximum. És ez qHD (540*960) Akkor milyen lehet a 2x akkora felbontáson?

+ ugyebár a Youtube megerősít engem ebben. -
gyuszito
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Real racing 3 ban sem? o.O ezesetben kezdõdhet a fej falbaverése

-
gyuszito
senior tag
válasz
LionRampant
üzenetére
Üdv! Véleményem szerint ZOPO ZP910 a te telefonod. Pontosabban valamelyik OEM változata, ami gyakorlatjlag 100%-ig ugyan az, csak a caesar a9600-hoz 2db 3000-es akkut kapsz, míg a zopohoz "csak" 1db 2300as akkut mellékelnek. Ezzel az erõforrás probléma meg is van oldva.. fõleg ugyebàr játékra. Következõ érvem az az, hogy ezek a jelenlegi SoC-ok nem fullHD re vannak kitalálva. Szerintem a qHD felbontás elég játékra, ugyebár ebben az árkategóriában, amit megadtál. Ez egy 5.3"-os os telefon, melyre már azt lehet mondani, hogy kényelmes mind játékra, mind böngészésre. Az MT6589 pexig tökéletesen kihajtja a játékokat. pl Real Racing 3 vígan akadásmentesen megy som ellenféllel is, porban is füstben is. Én elhiszem, hogy fullHD ben sokkal szebbek a játékok, de azt 50-60k ért egyik telefon sem bírja meghajtani. Egyébként ez volt az én szempontom is, és mindezek mellett csodajó videòt is készít. Bátran adom a szavamat a Caesar A9600 mellett, amely Hero H9500+ néven is elérhetõ. Mivel OEM Zoporól van szó, a minõség garantált!
-
gyuszito
senior tag
válasz
gyuszito
üzenetére
Ez sem jó... Sehogy sem tudom feltelepíteni az USB drivert... Srácok! Ne kerülgessük... létezhet, hogy hibás a telefon? Vagy a ROM kaki rajta? Miért nem látja a gépem, semmilyen módon sem? Töltés elindul, ha kapcsolgatom a debuggingot, akkor reagál a gép, de azt írja, hogy nem lehet telepíteni, mert nincs driver... ha meg manuálisan telepíteném, akkor meg azt írja, hogy nem jó ehhez....
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Hogy varázsoljak USB kapcsolatot a telefonom és a gép között? Csatlakoztatom, és ismeretlen eszköznek jelzi a gép. SP MTK Tools sem látja. Lealábbis rádugom és nem történik semmi. Néztem USB VCOM drivert, de MT6589 hez nem létezik. Lehet a gyári romom a ludas? Hogyan cseréljem e, ha nem tudom csatlakoztatni!?
-
gyuszito
senior tag
ma megirom utolso irasbeli erettsegimet, es utana lesz egy kis szusszanasom.. igertem beszamolot, jellemzot a zp910 rol. tudnatok kuldeni nekem pm-ben egy sablont, ami logout-on megallja a helyet telefon bemutatonak? elore is koszonom!
-
gyuszito
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én gépet tuningoltam egy idõben, de az az 5-6 fps nem fogja eldönteni, hogy jobban megy-e.. számít, de annyit nem, hogy szétnyírjuk érte a kütyüt.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Dreimus
üzenetére
Ezer köszönet a tesztért! Én annyit tennék hozzá, személyes tapasztalatból, hogy a tesztvideókat töltsd föl kérlek youtube-ra, vagy akár letölthetőbe valamelyik feltöltő oldalra, mert a DropBox BRUTÁLISAN lekonvertálja a videót. Kishíján ríva fakadtam első videómnál, (Hétfő óta használom az új telómat) annyira gyenge volt, majd feltettem gépre, és pozitív könnyek hagyták el szememet, "annyira szép" <--(tudom, van, ainek még az sem fog tetszeni...
) Egészen jónak tűnik, Tetszik! 
A tesztvideóra nagyon kíváncsi lennék! Priviben egy linket kérhetnék majd?
-
gyuszito
senior tag
Segítség!
Bedugom az USB kábelt, és semmit nem reagál a telefon. Elindul a töltés, de semmi. Gép ismeretlen eszköznek látja. Valakinek ötlete? Zopo ZP910/Caesar A9600 típusról van szó. Zopo usb drivert meg nem bírja feltelepíteni a win7... -
gyuszito
senior tag
válasz
laslie92
üzenetére
vigyázz a youtube videokkal... én is azt hittem, hogy majd letérdelek a videó minõségétõl.. youtube alapján.. ahoz képest 0...
ha már itt tartunk tud valaki valami módot, amivel szoftveresen lehet javítani? gyári kamera progiban csak a felbontást tudom állítani..."fine"
-
gyuszito
senior tag
Skacok!! Tudom, hogy BRUTÁLISAN off, de talán itt a kínai telók topikjában sikerrel járhatok. Gondolom elég sokan tesztelitek játékkal a telefonotok tudását, és az lenne a kérdésem, hogy valaki próbálkozott-e már a Real Racing 3-mal? Én letöltöttem play-ről a 6mb-os app-ot, majd 98%-nál immáron 4x-i próbára is megáll, és kiírja, hogy unenable to download, majd mikor újraindítom, akkor megfagy az egész... Találkozott már valaki ilyennel? Mit tettetek, hogy jó lett?

-
gyuszito
senior tag
Segítség!!!
2. töltésnél reàlis az 5-6 óràs töltési idō? 3000mAh-às akkut 1000mAh-ás töltôvel töltök. -
gyuszito
senior tag
Megjött ma reggel a Caesar A9600. Ami nem tetszik az az, hogy About Phone is, és AnTuTu 3.3 is azt írja, hogy H9500+. Ez nem egy Hero fajta? A lényeg megvan, csak átverve érzem magam... A "megbeszélt" 8mPx-es kamera helyett 12.6 mPx-es kamera van benne, ami elvileg ugye szoftveresen van belőve. Érdemes magyar romot hekkelni rá?
-
gyuszito
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Nincs para! tboy-é és az ényém átjött! A Tied is átfog!
-
gyuszito
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Megnyugtattál! +1

-
gyuszito
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ezek szerint a Caesar A9600-asomban MT6589M van, mert 8mpx-eles a kamerája? De akkor miért tud FHD-ban felvenni? :S Számít valamit, hogy (v4NEON)?
-
gyuszito
senior tag
válasz
SzaChe
üzenetére
Nyílván speciális eset, de barátnőmét most küldtök vissza... teljes SIM contact hibás volt... egyébként nagyon kielégítő telefon.. egy Bale után rettenetesen élvezni fogod, feltéve ha nincs egy másik telód is, ami klasszisokkal jobb
remélem a 4 magossal szemezel!! 10$ különbség van, ha jól emléxem! (1 hónapja nézegettem) A 260k kijelző páromén teljesen kielégítő, pedig elég játékos szemem van... Ahhoz képest, hogy agyon bántják a qHD-t szerintem nagyon éles, és szép kijelző.. bár igaz, hogy "csak" 4,5"-on..iMaverick: Nekem 26-án már Célországba elküldve volt... azóta sincsen haladás.. Szerintem mi speckó eset vagyunk, és hajóra pakolták.. talán..
tboy93: Szerintem előfordulhat, (Shanghai Express) hogy hajóra került a mi telónk...és átutazza fél aurópát, mire ideér..
-
gyuszito
senior tag
Skacok! LÉTEZIK!!
Ebben gyárilag van Magyar, ugye? Lehetséges, hogy rajta lesz, amikor megjön. 241Mb reális egy Droid rendszerhez? Ha ezt felrakom, akkor felpakol vele együtt mindent ugye?
-
gyuszito
senior tag
válasz
madrac
üzenetére
Látom elég régóta megy már a harc a THL fényképezőjéről...
Nos, "személyes" tapasztalat szerint, (ismerősnek ilyen van) egy másik fényképező program kijavítja a hibát.. a gyári valóban nagyon fals... (Megj.: Star B94M is csinál nagyon gagyi képet, aztán rájöttem, hogy ha a beállításokban leveszek mindent medium-ra, kivéve persze a minőséget, akkor helyre áll...) próbát megér, remélem tudtam segíteni THL tulajoknak! -
gyuszito
senior tag
válasz
RVR400
üzenetére
Ezt néztem én nemrégiben, és ízt írta oda a srác, hogy 24FPS. Szerintem vállalható minősége van, nem?
Megjegyzem ahogy nézem újra, és újra nem tűnik 24FPS-nek, de stabil 30-nak sem
Szerk.: Mittu88: "de nincs kompromisszummentes megoldás."
Sajnos tartok tőle, hogy nem véletlen a dolog.. Gondolj bele, hogyha egy eszközön minden pipi lenne, akkor a többi nem kellene... és bedőlne nagyon nagyon sok iparág =/
-
gyuszito
senior tag
Skacok!! Ezen kínai csodák ugyebár vesznek fel FULL HD-ban, és a ZP910-re azt írja, hogy 24FPS-sel veszi fel a FULLHD-t. Nade, nem lehet, hogy azért csak 24 FPS, mert gyenge a memkártya benne? Hogy értsétek vidómegosztón láttam, és arra gondoltam, hogy megtámogatom egy 16Gb-os kártyával, ami Class 10-es. Ajánlják nagyon a FHD-hez. Itt egy hirdetés.
Ami a kérdés, hogy használ valaki Class 10-es kártyát, és vett-e már fel fullHD-t? Megvolt a 30FPS? -
gyuszito
senior tag
Helló Skacok!
Star B94M (6577) gyenge térerőre tud valaki valamilyen megoldást? Létezik valami Hack-elés, hogy több térerőt fogjon? Ugyan ott, ugyan abban a helyzetben egy JiaYu G2-nek full térereje van! Mit lehet tenni? El kell fogadni a helyzetet? -
gyuszito
senior tag
válasz
FatalEror
üzenetére
Jékos szememet már a rajt bántotta... de egyébként ha egyedül vagy, akkor 2mag is meghajtja.. itt a lényeg a multi.. mikor 20 emberrel mész hidd el, hogy 10 FPS-nél több nem lenne.. mind1 zárjuk, ez az én rögeszmém... iutt a gép játszani, de nekem akkor is játékra kellene a teló(70%-ban..) ilyen vagyok

-
gyuszito
senior tag
válasz
mrkatona
üzenetére
Utálni fogtok, és szidni, de nekem még 200-ért sem kellene... Természetesen azért, mert én 70% játékra használnám, és valljuk be 6589 nem elég a FHD-nak, legalábbis szebb játékoknál, (pl Real Racing 3)
Szerintem viszont átlag, játék mentes felhasználásra elfogadható, csak akkor minek a nagyobb felbontás?
-
gyuszito
senior tag
válasz
fateless
üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm, hogy kijavítottál. Nyílván sok volt bennem az adrenalin, mert éppen aznap lépett előre az ügyem...
Másodszor: "csak 42 dollár a különbség," Bátran nevezem sokkal olcsóbbnak. Nyílván nézőpont kérdése a 42$-os különbség "ugyanazon" készülékért. Nekem sokkal olcsóbb...
Harmadszor: Valóban nagyon jó ára van a hivatalos oldalon, ezt aláírom! De azt látsd be, hogy a sokak által használatos oldalon nagy a különbség..Mellesleg: Ezt támadásnak veszem... nemtudom, hogy irigységet fedezek-e fel, vagy csak szimlán ki Off-oltad a telefont.. Javíts ki, ha tévedek, de nyílván ki fogsz javítani, mert nem ismeri el az ember az ilyet..
Szerk.: Azért megkérnélek, hogy nézd meg a táblázatban a nagyátlagos minideal-es szállítási időt. Ha én is bele esek a 7-10 napos kategóriába, akkor aligha jöhetne meg: "főleg ha cserébe tudod, hogy kb 2-3 héttel hamarabb a kezedben a készülék" Megjegyzem 23-án rendeltem meg, és már BP-en van

-
gyuszito
senior tag
-
gyuszito
senior tag
Ha 17track-en azt írja 2 nappal ezelőtti dátumra, hogy Transporting, akkor már jön igaz? Nincs olyan, hogy mégsem volt raktáron és a többi..
-
gyuszito
senior tag
Ha ez valóság, akkor nagyon nagyon szeretni fogom a Caesar A9600-asomat!!
Videóteszt! -
gyuszito
senior tag
válasz
Csygusz
üzenetére
Amindenit.. minideal-ről rendelted? Az nagyon hosszú szállítási idő.. Táblázatban nem találtam csak 8-9 napos érkezést... egy eset van, amikor az történt, mint veled, hogy nem volt készleten, de az is csak 15 nap volt... áhh elveszett a remény a jövő hétvégi érkezésről..
-
gyuszito
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Mi tegnap rendeltül meg, és ma már jött az email, hogy úton van... mit rendeltél? Lehet, hogy nincs raktáron? Nemkizárt, de természetesen azt nem mondják meg, hogyha nincs raktáron, hanem küldik, ha érkezik áru. Nem kell aggódni, biztos, hogy elküldik, csak idő kérdése. Ha esetleg nincs raktáron sem kell agódnod, csak picit késni fog..(lsd. Táblázat)
-
gyuszito
senior tag
-
gyuszito
senior tag
A minap délután megrendelésre került a drágaságom, CAESAR A9600, (ZOPO ZP700/710 <--
) személyében. Nagyon várjuk a "kicsikét" Ha megjött írok róla pár sort! Nagy beszámolót nem tudok tartani, csak mint mindennapi felhasználó. Mindenesetre nagyon tetszik a 2x3000mAh-es akksi, a "könyvtok" füles, protector, és minden, ami kell! 
-
gyuszito
senior tag
válasz
fateless
üzenetére
Jogos... utólag visszanézve Jo Nagy ökörséget írtam.. csak nem tudom eldönteni, hogy egy hetet adjak a telefon vásárlásnak, vagy várjam meg a megjelenést, vagy Mar rendeljem is a CAESAR A9600 ast.. most egy 4.5" is telorol iron, (B94M) es nagyon nagynak erzem de sablon alapján as 5.3 as kellene nekem..
-
-
gyuszito
senior tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Bagira01: Természetesen alapon úgy állok hozzá, hogy akkor kezdődik az egész procedúra, tehát mintha akkor rendelném meg, csak a jelenlegi 189$-os ára a jelnlegi 191$-os keretemet kishíján meghaladja, így biztos ami biztos megrendelem most, nehogy aztán pórul járjak, és feldobják az átlagos 250$-os kategóriába.
Csak nem felejtenek el addigra... Egyedül a 45 napos PayPal vitától félek... izgalmas lesz beleférni.. Próba, Cseresznye!!fateless: Előzőekben leírtam, hogy természetesen így is tervezem.. ha most megrendelem, a Cubot GT89-et, ami az alap TFT kijelzővel nem túl meggyőző, akkor 2 héttel hamarabb lesz, egy gyengébb telefonom..
vegyszer: Ezt még nem hallottam, de érdeklődésem feléledt...ERŐSEN!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Tudtok valamit egyébként a NEO-król? Használ valaki? Megbízható?
Szerk 2 : "and also will be equipped with 13-megapixel main camera from Sony" Akkor ez most azt jelenti, hogy nagyon f...a lesz a kamerája?

-
gyuszito
senior tag
Hétfőn rendelem ezt a gyönyörűséget!! Vélemény? NEO N003
Terentius: Páromnak ilyen van, csak 2 magos változatban! Képernyő nagyon szép, érintésre szépen reagál, nincs semmi kifogás ellene, esetleg a hátlap minőségével, de ez sem vészes, és nem tartom kizártnak, hogy a probléma egyedi! Hogy lehet-e frissíteni azt nemtudom, de engem is érdekelne a Dual Core-os változatra valami fajintos magyar nyelvű rom! Ha valaki tud segítsen nekünk!!
-
gyuszito
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Én is ezt kérdezgetem napok óta
Kinéztem egy Cubot GT89-et, de már kétszer is megkérdeztem és semmi

-
gyuszito
senior tag
Ilyet sem éltem még át! Éppen ma fedeztem fel, hogy a Cubot Gt89 megjelenítõjéhez annyi van írva, hogy TFT (tehát gondolom nem IPS technikával rendelkezõ) és picit megrémültem, látva az elõzõ hozzászólásokat. Feltekintettem ide, és láss csodát éppen ez a téma.. Megnyugodtam... 5,3"-os a Cubot, de gondolom nem lesz gondd vele.. Szerintetek bevállalható a Cubot GT89, vagy rizikós? Azért kérdem, mert több Lenovot, Start, THL-t látok minsenhol, valamint az ára is feltûnt, 189$-os árával esélyes vétel az 5,3"-os 4 magos kategóriában!
-
gyuszito
senior tag
Nem foglalok állást egyik oldalon sem, de megjegyzem bunkón, hogy nem annak örülök, hogy eltávozik egy tag, hanem annak, hogy végre nem lesz teleszemetelve a topic.. nem győztem tekergetni a fikázódást, és társait.. amit szerintem PM-ben egyenesebb lett volna lerendezni... mind1 most ki szólt a lyuk a gödörből, mert itt egy újabb értelmetlen post!

-
gyuszito
senior tag
Helló Srácok! Nagyon érik a telefon vásárlás, de a pénz lassan gyűlik.. jó úton járunk, az a lényeg.
Kérdésem az lenne, hogy van-e érdemi különbség a 12mp-es és a 8mp-es kamera között így Kína fronton?
Két telefont néztem ki.
Star B94M Quad Core.
+ -12mp-kamera
Cubot GT89.
+ -5.3"
-Magyar nyelv
-16m színSzerk.: Úgy gondolom, hogy a nagyobb kijelző, a több szín ellensúlyozza a kisebb kamerát! És az sem árt, ha nem kell romot meg nemistudommit cserélnem, hogy magyar legyen, mert >nagyon< nem értek hozzá
Szerk2.: Mi a véleményetek? Én jobban hajlok a Cubot felé, de személy szerint csak Star-ral van tapasztalatom, ugyanis páromnak a 2magos verzió van.
-
gyuszito
senior tag
Skacok!
Márkával valakinek valamilyen tapasztalat? Ebben tökéletesen testesül minden, ami kell!

-
gyuszito
senior tag
válasz
b0bcat
üzenetére
Elsõ válaszoló! Gratulálok nyertél tõlem egy nagy piros pontot! Mindenképpen szétnézek! Közben leesett, hogy el birom adni a telefont, a mostanit, és annyival többért tudok nézni tepsifont
Természetesen export termékre gondoltam, azért próbálkoztam itt! KÖSZÖNÖM!Peaceliker kollegának is respectem! Megerõsítettétek a gondolatomat!
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok! Tudom, hogy rossz helyen járok, de itt láttam többeknél, hogy tabletük is van, ráadásul olyan, amilyet szeretnék, valamint telefon is, amilyet kinéztem! Fontos kérdésem lenne ezügyben, és a tapasztaltaktól szeretnék tanítást nyerni. Nem tudom eldönteni, hogy tabletet vagy telefont vásároljak. Sajnos a keret nagyon szûk, így mindkettô nem megy. Helyzet az, hogy lassan érettségi, utána pedig egy lazább két éves képzés következik, de bent kell legyek. Tapasztaltak! Mennyit használjátok a tabletet? Nem kényelmetlen a mérete miatt? Telefonom igazából van, valamint a tablet, amivel szemezem sokkal erõsebb hardverrel rendelkezik, mint a telefon, és fele annyi az ára és hát mitagadás szeretek játszani ezekkel a kütyükkel, de ugyanakkor tartok tõle, hogy csak itthon tudnám használni a tabletet, míg a telefont könnyebben tudom hurcolni magammal..
szerk. hibák.. telefon..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Egészen jónak tűnik, Tetszik!