Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m165le
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvasva a fórumot kedvet kaptam a kinai telefonokhoz.
Két hete rendeltem a ttmalls -tól egy N9776 -ost.
Kicsit féltem tőle, mert android mókolásban kezdő vagyok, ráadásul ennek a telefonnak csak kinai fóruma van, és valahogy keveset értettem meg belőle.
Ráadásul magyar nyelv nincs a honlap szerint a telcsin, de nekem mindenképpen ez a 6" -os kellett, mert keveset telefonálok inkább táblagép helyettesítőnek akartam, amivel mellesleg telefonálhatok is.
A dual sim meg azért kell, mert régóta van dominos kártyám, a másikba meg számítógéphez adott mobilnetet akarok, mert ugyanannyiért több adatmennyiséget adnak így.
Kértem a kinait, hogy ha lehet tegyenek rá magyar nyelvű androidot és úgy küldjék el.
A ttmalls 2 napon belül feladta a telefont, 26-án reggel megérkezett a postához, este 8.30 -kor vám elé állították, másnap reggel 9-kor levámolták, és ma kiszállították.
A vámot megúsztam, és a ttmalls magyar! nyevű 4.09 -es rendes play áruházas androiddal küldte el!
Nagyon pozitívan csalódtam a kinaiakban!
A telcsi egyenlőre most töltőn van, első benyomásom hogy igen minőségi a kivitel, nem recseg-ropog, pedig 6" -os a kijelző, brutál jó képpel (super amoled).
Gond nélkül csatlakoztam a google fiókomhoz, és próbából telepítettem egy alkalmazást.
Eddig minden amit megnéztem magyar nyelvű, csak rootolva nincs ezt kell majd megoldanom valahogy.
Még amit nem tudok, hogy valóban MTK6577 -es két magos proci van-e benne, mert a gyári beállításoknál ezt nem írja ki a telefonról.
Ha valaki ismer egy alkalmazást, ami minden hardwer infót közöl, kérem írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen egeret válasszak?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest