Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
A Lenovo A820.am remélem megérkezik hétvége előtt (ujj keresztbefon
), mi lenne a javaslatod recovery témában a CWM vagy a TWRP? Orosz oldalon mindkettő megtalálható, de nem vagyok tájékozott a téren, CWM-mel utoljára a T Pulse-n találkoztam.Volt sajnos egy 2,5 éves időpocsékló ballépésem egy Samsung Wave-el, utána meg HTC evo3D-m volt, azt meg nem kellett hekkelni úgy volt jó ahogy volt, így kimaradt pár évet ez a custom rom dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mi lenne a javaslatod recovery témában a CWM vagy a TWRP? Orosz oldalon mindkettő megtalálható, de nem vagyok tájékozott a téren, CWM-mel utoljára a T Pulse-n találkoztam.