Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez sem fekete/fehér. Könnyű ezt az elvet követni, amíg csak az anyóshoz kocsikázik át az ember egy vasáfnapi ebédre. Tudod mennyivel mehetek a 2x2 sávos M0 -n? 70 -nel és szinte végig előzni tilos van. Egyszer próbálj meg munkaidőben annyival végigmenni! Garantálom, hogy nem lesz nyugodt utad, néhány 40 tonnás, román kamionnal a popsidban, miközben a sofőrjeik az öklüket rázva nyomják a dudát. Ehhez add hozzá azt, amiért így viselkednek! Hogy közben folyamatos a b..tatás, hogy mit tetvészkedsz, amikor késésben vagy és ha így folytatod, akkor csak a szar melókat fogod kapni, amikkel nagyon karcsú lesz a lóvéd. Nesze, tartsd be a sebességkorlátozásokat!
-
törölt tag
Nem tudom, hogy ezt miért nem oldja meg a fejlesztő. Több, mint egy éve írtam neki erről. A NAS -om előző firmware -ében volt egy bug. Ha nem külön a megosztásokat, hanem a teljes meghajtót csatoltam, akkor a fájlkezelők csak a puffer 24MB -ját látták tárhelyként, nem a 2TB -os HDD -t. Asztali TC -ben van egy olyan opció, hogy "tárhelyfigyelés a célmeghajtón". Ezt kellett kikapcsolnom. Az Androidos TC -ben nincs ilyen. Lesz...ja, hogy van-e elég helyed. Solid -dal viszont csak olvasni tudtam a NAS -t, mert a tárhelyfigyelést nem lehet kikapcsolni, ezért azonnal megállította a műveletet, ha 24MB -nál nagyobb fájlt akartam írni a NAS -ra.
-
vicze
félisten
Egyik se. Elmeséled hogy szerinted hogyan kéne működjön technikailag adatok áthelyezése, ha nem a leirt módon?
Amikor pl PC-n tapasztalod ezt akkor ott csak a file rekord mutatója íródik át. De ugye itt a fàjlrendszerhez konkrétan az MBR-hez nincsen API így áthelyezése sincs.
-
spe88
senior tag
Azért megnézném mennyit közlekedtek! Engem sokszor ugyan nem, de elkaptak már kint hagyott 30-as tábláknál, meg 30 helyett 40 és társai! Nekem ugyanezt mondják sokan, mint ti, hogy be kell tartani, mint ők, csak ők még azt sem veszik észre ha az adott helyen épp nem annyival mennek, mint szabadna, mert rágyógyulnak a kormányra és néznek ki a fejükből, úgy hogy teljesen abban a tudatban élnek, hogy ők aztán minden szabályt betartanak... Vicc... Ezt ne vegyétek személyeskedésnek, mint ahogyan én sem vettem annak az ámokfutót, nem ismerjük egymást. Mindkét vezetési stílusnak megvannak a szélsőségei! Én biztonságosan vezetek, de a rendőrök részéről is van határa mindennek! Egyébként mérjétek le egyszer, hogy mindent betartva mennyi idő alatt juttok el az adott helyre, forgalom nélkül is jóval több lesz, mint bármelyik navi szerinti becslés! És itt nem arra "stílusra" gondolok, hogy "falu előtt ki üresbe és majd a közepére beáll az 50, mert én biztonságosan vezetek..."!
Szóval akkor Waze-be nem lehet importálni valahogy offline térképeket ugye?
-
törölt tag
-
S e t h
nagyúr
Mert nem értek a táblázatkezelő alkalmazásokhoz, ennyire egyszerű. Sosem voltam rákényszerülve, hogy használjam őket.
Másrészt még utána is néznék, ha kézírással tudnám szerkeszteni, módosítani, törölni.
Ez konkrétan úgy néz ki, hogy kapok egy infót,s-pen elővesz, azonnal módosítok adatot, vagy éppen törlök. -
Freeman007
senior tag
-
Freeman007
senior tag
Feltételeztem, hogy ha már annyira elöl van a listában, akkor talán jó. Felraktam, nem voltam tőle elragadtatva - lepucoltam. Esetleg helyette tudsz valamit ajánlani?
Köszi a paypal-os linket, az okés számomra. Szintén köszi a foldersync-es infót.szerk: (#81300) Dottore így van, haverom azt használja túrázások alkalmával én meg csak néztem, hogy milyen jól el lehet menteni az útvonalat, stb..
Mostmár nekem is van
-
törölt tag
Az egyes programoknál ez nem gond. Rendszerindulás után, Robottal lefuttatom az átállító parancsot és ennyi. A gond akkor van, ha boot -nál kéne kikapcsolni. Hiába van a deaktiváló script az init.d -ben, nem hatja meg. Valamikor az init.d lefutása és a rendszer felállása között visszaállítódik. Az a changer sem oldja meg. Reboot után újra deaktiválnom kell. Ezen a custom ROM -on van egy "intelligens újraindítás" opció. Ha azzal rebootolok, akkor megmarad a deaktivált állapot. A teljes kikapcsoláshoz állítólag a boot.img -t és az init.rc -t kéne szerkeszteni. Ebbe még nem folytam bele, úgyhogy nálam még ez az "intelligens reboot" játszik.
-
vicze
félisten
Hát jó, de...
Mikor megjelent és bejelentették akkor használtam pár hónapig, de igazából túl sok "munka" volt a használata.
Én viszonylag keveset e-mail-ezek Gmail-en keresztül magáncélra, így számomra inkább +energia befektetés igazából azzal szemben, hogy mennyi előnyom van belőle. Aki sokat levelezik és nagy a mail forgalma azoknak elég nagy segítség lehet és jóval produktívabbá teheti a levelezést.
Összességében nagyon jó lett és szerettem is, de tényleg van egy befektetett munka/megsorolt idő arány, amit figyelembe kell venni. Összességben az Inbox azt az értést adja, hogy mocsok produktív vagy és sok mindent csinálsz.
Teljesen párhuzamosan lehet használni Gamil-t és Inbox-ot, semmi kihatással nincsenek egymásra, szóval egy próbát bárkinek megér. Neked lehet sokkal hasznosabb.
@Debilon: Hát passz akkor.
Mindenesetre nem OS verzió probléma. HW+-al használom 5.0 és 5.1-en is. -
Oldman2
nagyúr
Én a Podcast Addict-et használom már több éve...
Számomra ez a tökéletes podcast kliens!
-
-
törölt tag
SGS2 -nél (de, sztem több Samunál is) külön X.apk sem kell a roothoz. Szignózott, CWM -es Philz kernel, update.zip -ként a mikroSD gyökerébe, gyári recovery indít, update.zip telepít, következő recovery indításnál már a CWM -ben vagy. Onnantól meg azt csinálsz, amit akarsz.
-
beg
veterán
Azért a framaroot sok mindent megold, nem csak 1-2 telefont.

Kompatibilitási lista
(Blade is közte van
) -
dlaj
őstag
Figyelmetlen voltam és rányomtam a Lenovo recovery telepítésre. Utána simán felment a CWM, és a TWRP de nem akar semmit sem telepíteni.
Erre a rommra már előtte sem ment fel több gapps, de most a napokban vagy nyolcat próbáltam aminek jónak kellene lenni 4.4.2-re, de valamiért nem települnek fel az alkalmazások. Pedig a TWRP-ben még azt írja, hogy successful.
Azt hiszem beletörődöm, hogy ezt a telefont így kell használnom. (Vagy felmérgesítem magam és jóárasítva eladom.)szerk: vigyori78, köszi, ezt még lehet, hogy megpróbálom.

-
drmotto
őstag
10 másodpercig kell nyomni a Tab2-t és rebootol.
Nekem már az is elég lenne ha a újraindítás/kikapcsolás gombokat tudnám jelszavazni, mert a legkisebb gyerek aki újraindítgatja, többnyire ezeket nyomkodja. És rendszeresen TWRP-ben köt ki, ha 2 másodpercig nem figyelünk rá... -
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
Tudom, a Nexusok is ilyenek.
És valóban gáz. Samsungoknál pl ez gyakori jelenség, de gondolom ott is van kivétel. (Nem ismerem az egész készülékgárdát, de úgy sejtem, h nemcsak a Samu és az Alcatel csinált ilyet)
Mellesleg a hangerő fel+power kombót Neked sikerült kiiktatni?
Szerk.: Úgy látom elkéstem. Akkor +1 Aweriotnak!

@Aweriot
Jó lett az arcképed!
Pont akkor néztem be az arcképes topikba, mikor írtál. 
-
Mr Dini
addikt
Én nem a kikapcsoló menüre céloztam, mert az valószínűleg megoldható, hanem amikor hosszan nyomod a power gombot, és "resetelődik" a teló, tehát rebootol kis idő múlva. Ez tudtommal beépített funkció és csak nehezen lehet kikerülni. De ha csináltak erre is appot, akkor le a kalappal!

-
törölt tag
Számítottam erre az érvre és bele sem kezdtem volna az előző hsz. -be, ha ez Robotban nem pár, logikus "kattintás" lenne. Sajnos, az értesítés dolgot most nem tudom ellenőrizni, de sanszos, hogy a "nemfogadottról", "olvasatlanról" nem értesítési sávról, hanem lekérdezhető rendszer API -kon keresztül szerez tudomást az automatizáló. Az meg tuti ment 4.3 előtt is. Sztem csak a 3rd party appok értesítéseinek lekérdezhetősége jött 4.3 -tól.
-
törölt tag
Nézőpont kérdése. Bevallom, nekem fura pont tőled ez a vélemény. Erőforrás szempontból is kedvezőbb egy alkalmazást használni több feladatra. Azt meg tudjuk jól, hogy olyan úgy sincs, hogy "csak arra kell". 3-4 "csak arra kell" célalkalmazásnál sztem már érdemes elgondolkodni az összevonáson. Az E-Robot nevű "ágyú" 4,16 MB. Ez valóban több, mint a Missed Call Reminder (728KB), de azért nem kell hozzá link2sd.
Főleg a könnyed Light Flow -hoz képest, ami több, mint 11MB. Akkor most melyik is az ágyú? Egyébként, próbálgattam azt is ledvezérlésre, de uninstall lett, mert a lehetőségei sokkal szerényebbek a Roboténál. -
spiritex
veterán
Nem tudom mit értesz pontosan adminisztrátori megosztások alatt, mert konkrétan semmi nincs megosztva azon az egy könyvtáron kívül, de igen admin fiókkal léptem be és a gép teljes tartalmát látom a-z-ig.
Akkor ez így elég veszélyes dolog, mert ha valaki nem hozzáértő (gyerek, feleség) kezébe kerül a tablet, akkor szép kis károkat tud okozni a gépemen... Amúgy nekem nagyon jó és hasznos, mert mindent meg tudok nézni, hallgatni, le tudok játszani, ami a gépemen van. Az lesz, hogy levédem jelszóval az ES File Explorer-t. -
!!!!!Fontos update Solid Explorer ügyben!!!!!
Nem tudtam frissíteni a material kinézetű SE-t. Az ilyenkor "szokásos" uninstall/reinstall után már nem jó hozzá a régi unlocker!!! Kipróbáltam két készüléken is. Azt hiszem, megy a dörgedelmes hangvételű levél a készítőnek...

-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

kösz!

Pont akkor néztem be az arcképes topikba, mikor írtál.

crok
mobilizmo