Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nekem 5.1 droid, Meizu M2 Note van.
Felraktam most az originál, még átnevezés előtti változatot, lehet, hogy az lesz a baj. Próbáljátok ki!
Ha ezzel sem megy, akkor passz. Én többször újratelepítettem az átnevezett változatot, de ez semmit sem jelent, másnál ettől még lehet rossz.És végignéztem az összes kamera appomat. Amin még megy a videózás közbeni vaku ki-be, az a Open Camera.
Annyi hátrányban van az előbbivel, hogy a kapcsolás +1 tapicskolást igényel a kijelzőn, ugyanis a vaku kapcsolót a felső menüből lehet elérni. Viszont kipróbáltam, ez nem jelent "bemozdulást", jól használható. -
tomy86
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nyilván, de nem az a megoldás. Az xda-ról letöltött, újraszignózott Quickpic gond nélkül megy, anélkül hogy frissítésért reklamálna.
Mondjuk nekem nem probléma, mert négy év után leváltottam az ES-t, amint kijött a négyes verzió az idióta "plusz" szolgáltatásaival. Csak érdekelne, hogy miért nem működik rendesen ez esetben a zipsigner (vagy esetleg én rontottam el valamit). -
tomy86
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
ES File Explorer 3.2.5.5
Nálam sem működött, sem test key-el, sem saját kulccsal. Indítás után egyből feldobja egyrészt, hogy nem hivatalos verziót használok és látogassam meg a weboldalukat. Utána meg, hogy elérhető frissebb verzió a Playen. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ezt megnézné valaki, aki Chrome-ot használ?
És valaki küldhetne egy korábbi chrome-ot ami a mostani 48.0.2564.95 előtt volt
(ROM csere után frissítettem és elfelejtettem átállítani a TiBi-t, hogy több mentést tároljon
) -
Krogoth
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Köszi, de időközben ráakadtam a kingroot-ra, és a root checker szerint sikeres volt a művelet.
Közbe egy másik problémám akadt. Nem tudok egyedi csengőhangot (mp3) megadni. Telefon csengőhangja résznél nincs hozzáadási lehetőség, és hiába van a ringtoons vagy a media/ringtoons mappába másolva nem látja a csengőhangok között. Tipp valakinek?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Wakelock kérdésemre semmi ötlet?
Ha nincs, akkor mivel lehetne helyettesíteni?Más:
Rom csere után a Swype+Dragon nem ismeri a korábban mentett szavakat, hiába szinkronizál.
(Még jó, hogy pont tegnap dicsértem...)
Mi lehet a megoldás?
TiBi mentésből lett visszaállítva, ha ez számít esetleg. -
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Vagy félreértesz vagy rosszul fogalmaztam.
Van egy telefonszámom. Ez jelenleg egy Nokia butafonban van benne.
Ezzel a számmal aktiváltam a Vibert egy okostelefonban -jelenleg iPhone 5c.
Tehát a Viber csak egy készüléken van fenn, de az nem az, amiben fizikálisan van a kártya.Vagy a Hangouts?
Akár külön Gmail címmel?
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Hoppá! Nálad is? Nekem tegnap, egy bejövőnél fel kellett oldanom, hogy fogadni tudjam a hívást. Eddig semmilyen logikus magyarázatot sem találtam rá. Nálam nem volt semmilyen frissítés, vagy más változás. A Robot sem vesz figyelembe egyes feltételeket. Olyan, mintha az OS nem adna infót a pillanatnyi állapotokról.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szerintem se történt katasztrófa. Nem frissítem és ennyi. Tökéletesen működik az a QuickPic.
Balikaa:
Magától nem tudja? Nekem nincs benne helyfüggő beállításom, csak Wifi és Bluetooth. Azok működnek rendesen, Robot nélkül is. Sőt, a Robotban inkább azt kell beállítani, hogy olyankor hagyja békén a C-Locker -t, ne írja felül az azonnali lock aktiválással. -
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Hmmm... Akkor hozzáadott a Google egy új intent filtert a vágólaphoz. Régebben ez nem volt, az utóbbi két évben meg csak a Clipperig jutok.

Update: Most nézem miniPC -n (4.4.2), hogy nincs a listában a vágólap. Lehet, hogy csak akkor dobja, ha nincs telepítve a Clipper?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Hú, de nem szeretem az ilyet! Music, meg video. Mégis, honnan tudja, hogy milyen hangfájlok vannak a telómon? Egy fájlkezelő ne indexelje, meg kategórizálja a telóm tartalmát! Csak navigáljon az általam megadott elérési útra és végezze el az általam megadott műveleteket! Remélem, hogy kikapcsolható ez a keresgélési funkciója!
Zeon.hu:
Csak nem mindenki használ Clipper -t. Anélkül meg nem hagyja a Play. Pedig, sokkal jobb onnan linkelni. Én is onnan szoktam. -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Írtam volna, ha tudom.
De, most visszakerestem a nyomtatós topikban. HP2545. Viszont, ennél a patronon van a fej, ami nekem előnyös, de általában hátrány szokott lenni.Oldman2:
A HP weboldala szerint minden 2011-2014 között gyártott, Wifis, HP nyomtató tudja a Wifi Direct módot. -
Véreshurka
senior tag
-
ignisz
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Beállítás sikertelen.IMAP/SMTP szolgáltatás letiltva. Ilyen üzenetet kapok. Emailben is ezt írják:
Bejelentkezési kísérlet megakadályozva
Kedves Árpád!
Valaki megpróbált belépni Google-fiókjába (*********) az Ön jelszavával egy olyan alkalmazásból, amely nem felel meg a modern biztonsági követelményeknek.[ Módosította: ollie ]
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Félreértesz. Az "okos tok" önmagában kevés. Teló is kell hozzá, ami érzékeli. Nálam mindkettő adott és eleinte nagyon jópofa megoldásnak tűnt, de később rájöttem, hogy korlátoz. Ezért megszüntettem a tokban az "okosságot". Innentől a teló nem érzékelte és így átvehettem az irányítást.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
C locker pro + ablakos tok. Zooper Widget -ben rakom ki az órát. Én csak ezt használom, de a locker tud különböző profilokat, amikhez más-más widget rendelhető.
Ignisz:
Ha belső hálón látod, akkor külsőn is lehet. Mármint technikailag. Az más kérdés, hogy Te be tudod -e konfigolni a külső elérést (dyndns, portforward). -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Igen, ezt néztem. De, ha bérelni akarnék, akkor közvetlenül egy Magyar szolgáltatóhoz fordulnék (pl. VIP VPN). Ne érts félre, nem önmagában a fizetős szolgáltatással van problémám, hanem azzal, hogy semmilyen vállalást nem írnak sem az eléréssel, sem a sávszélességgel kapcsolatban. Vagyis, úgy fizessek egy szolgáltatásért, hogy azt sem tudom, hogy működik -e úgy, ahogy nekem kéne.
Tetszik az aláírásod. Néhány túrát én is szívesen megismételnék.

-
Dolphine
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szia!
Még mindig a Pushbullet!

Rájöttem, hogy melyik üzeneteket nem kapom meg. Menyasszonyomat is kértem, hogy csatlakozzon a Pushbullethez, ez meg is történt, viszont az oldalon (Pushbullet.com) valamiért 2x szerepelt a neve. Az egyik Hideoltam. Ezt lehet, hogy nem kellett volna?
Ő a Chrome kiterjesztéséből, vagy a Pushbullet oldalról küld üzenetet. Ezeket a Chrome jelzi, a teló hangot ad, de a telón nem jelenik meg semmi (csak hogyha belépek a programba!), a Chrome kiegészítőjében viszont tudok válaszolni. Viszont küldtem magamnak próbát a Chrome kiegészítőjével és minden szépen működik.
Nem értem!
Vagy az is lehet, hogy nem a telóra küldi az üzenetet, hanem a gépre, és ezért nem látom?
-
Dolphine
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az igen.
Az előbb érkezett egy üzenet, akkor a képernyő nyitva volt és az értesítő sávban megjelent az üzenet.
Záróképernyőre kíváncsi vagyok, pedig elvileg az is be van kapcsolva, hogy jelenjen meg!
Viszont Az Alkalmazásértesítések között a Prioritást élvező, az ki van kapcsolva. Ez kell? -
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nem tudom. Első szárnypróbálgatásom volt a Zooper -rel. Azt akartam elérni, hogy a custom lockscreen alkalmazásom is alkalmazkodjon a flip tok ablakához. Ez ment a Zooper órájával is, de akkor lockscreen -ről nem tudtam kikapcsolni az ébresztőt. Aztán újra nekifutottam és valahol meg lehetett adni neki, hogy a saját óra widgete helyett, a telóét jelenítse meg.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
+1
Ha bekapcsolom a kijelzőt, akkor egy pillanatra látom a kijelző kikapcsolás időpontját. Vagyis, kikapcsolt kijelzőnél nem frissül a widget, nem zabál fölöslegesen erőforrást. De az alkalmazása fut, mert az ébresztő működik. Egyébként egy összvér megoldást használok. Egy Zooper Widgetben szerepel a gyári óra widget és ez van a lockscreenen. -
air
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
A Swiftkey nem boldogul a magyar, ragozott szavakkal, úgyhogy szerintem a Swype a jobb alternatíva.
Én már elég régóta ezt használom, és elég bő a magyar szótára. Nem is nyergelnék át semmi másra.(#85064) Viktor0610
"Hogyan lehet megoldani, hogy legyen rendszerszintű helyesírás-ellenőrzés Androidon?"Sehogy. A billentyűzet alkalmazások tartalmazzák ezt a funkciót, nem a rendszer.
"Fontos, hogy nem akarok prediktív szövegbevitelt, CSAK helyesírás-ellenőrzést."
Szerintem ilyen nincs.(#85067) Viktor0610
"Elvileg a Google keyboard egyik frissítésével a taníthatóság került bele."És van már hozzá magyar szótár? Mert anélkül a taníthatóság nagyon kevés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Óra topik
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

)

) - semmi gond nem volt. A legftissebb verzió, 5.1.1-es droid, Mate 7, 3.6.4-es programverzió.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo