Hirdetés

2019. október 15., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-06 09:13:26

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54844) Remiel válasza gipsztigris (#54842) üzenetére


Remiel
(senior tag)

Ha egy bizonyos platformra nem létezik egy program, de portolják rá az nem jelent bevételkiesést, mert ha valaki célhardvert akar venni, az úgyis megveszi, ha meg mindenáron ez a vágya telefonra akkor meg letölti. Max a cég baromsága, hogy nem adják ki megvásárolhatóan. Nekem is volt, de közben kerestem az alternatívát és fizettem is érte. A legnagyobb gond, hogy sokan azt nem fogják fel, hogy a kész termék és a továbbfejlesztés is pénzbe kerül egy cégnek, amit a bevételekből fedeznek ugyebár. Persze ismerünk olyanokat is akik kicsit eltúlozzák a szoftverek árát, de ha van akkor kell keresni helyettesítő megoldást.
Hogy az IGO-nak ez reklám e vagy nem a fene tudja, tény a név ismert lesz, de nem hinném, hogy valaki úgy megy célhardvert venni, hogy csak ez lehet rajta, mert ismeri a nevét. Mondjuk tényleg ötletem nincs miért nincs legálisan, talán úgy vannak vele, hogy nem éri meg, bár ennek ellentmond a többi cég akiknek van.

Sajnos nem fizetnek érte, hogy ezt mondom, de a Sygic nekem tökéletesen megfelel, pontos, bár nem jártam be vele a tanyavilágot, hogy ott mit csinálna nem tudom, de ahol eddig jártam ott elvitt a célhoz.

Eladó Asus G501VW laptop - i7-6700HQ, NVIDIA GeForce GTX 960M, 16Gb DDR4-2133, 512 Gb Samsung M2 SSD, 15.6" 1920 x 1080 141 PP

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.