Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54465) #79335424 válasza zeon.hu (#54459) üzenetére


#79335424
törölt tag

Találtam egy Tasker/E-Robot beépülőt, de Te talán előrébb lennél ezzel a Wifi Connection Managerrel. Sajnos, most nem tudok több wifi hálózatos tesztkörnyezetet összehozni, de úgy látom, hogy ha már egyszer csatlakoztál egy hálózathoz, arra lehet szűrni, vagy kizárni. De azt nem tudom, hogy ezt csak a pillanatnyi csatlakozáshoz használja, vagy általános szabályként.

Siriusb:

Az app megállítás lehetséges, de sztem nem a "legszebb" megoldás. Egy wifi csatlakozáshoz sok összetevő kell. Elég egyet elállítani ahhoz, hogy ne tudja felépíteni a kapcsolatot. MiniPC -n sok olyan trükköt látok, amiknél lehetőség hiányában nem az Android rendszert szólítják meg, hanem közvetlenül a kernelt. Ilyesmihez nem nagyon vannak alkalmazások a Playen, mivel SDK -val ilyet nem lehet fejleszteni. De attól még a lehetőség adott, hisz a linux kernelparancsok nagyrészt működnek Androidon is. A hálózati kapcsolatok alapelemei pedig azonosak minden platformon.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.