Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53165) scarabaeus


scarabaeus
őstag

Ingyenessé vált a SwiftKey, írta egy cikk. Kihasználtam az alkalmat, megnéztem, mennyivel tud többet a Samsung beépített "flow" írásánál. A cloudot kikapcsoltam, mert mások egyedi ajánlatait-szavait nem kérem, ha akarja, tanulja meg az enyémet, helyileg. Most viszont pár gombnyomásra vagyok az uninstalltól: komolyan nem lehet kikapcsolni az automatikus utólagos javítgatását? Speciálisabb szavakat betűnként beírva látom, hogy utána kijavítgatja nekem számára értelmesebb szavakra... Erre nem szorulok rá, és direkt betűnként írtam, mert nem valószínű, hogy a szótárában van. Nem kell javítani. De akkor is javítja. Kijavítom. Visszajavítja.

A másik probléma, pl. legyen a szó az előbb említett "szótárában". Most már tudja, ezt a változatot, mert az előbb szerepelt. De nem tudja követni a magyar nyelv toldalékolásba mindent beleadó egyediségét, hogyan adhatok hozzá nekem tetsző toldalékokat, visszatörlöm a szóközt, beírom betűnként? Vonatkozik ez ritkább összetett szavakra is, persze. Flowban folytatva átírja még a szótövet is, huhh.

Hm, nem sokáig marad ez, a beíromból bíromat csinált, utólag, de összeségében is, még pötyögve is hamarabb megírtam volna ezt a hozzászólást, mint így, szinte szavanként megküzdve az ő akaratával. Á, már nem törlöm ezt a hozzászólást, ahhoz sokat foglalkoztam vele, a programot törlöm. Ez rémálom...

Quoth the Raven "Nevermore."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.