Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53055) #79335424 válasza 4ron (#53020) üzenetére


#79335424
törölt tag

Úgy láttam, hogy az S2 plus MHL -képes, de azért nézz utána! Ha van HDMI, vagy legalább DVI bemenet a monitoron, akkor MHL adapterrel ki tudod adni a képet monitorra. Ha csak VGA -d van, ahhoz még egy adapter kell. Sztem wifis megoldással nem fog menni a két stream párhuzamosan.

Zedok:
Ha van a fejegységen aux in, akkor azzal meg lehet próbálni rákötni direktben, vagy esetleg egy A2DP -képes bluetooth adapter közbeiktatásával . Ha nincs, akkor FM transmitterrel is meg lehet oldani, de ha csak símán összehangolod, az nagyon gáz minőséget eredményez. Létezik olyan kütyü, amit a fejegység és az antenna közé kell beiktatni. Van egy táp és egy RCA bemenete. Ez egy fokkal jobb. Vagy egy Dension autós tartó, ami viszont zsebbenyúlós project.

Dokee78:
Biztosan találsz ilyet a Playen, mert megoldható. Én "manuálisan" szoktam, mert nem telepítgetek fölöslegesen alkalmazást, ha egy meglévő is tudja. De nem hiszem, hogy számodra a shellparancs futtatása a legoptimálisabb megoldás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.