Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41174) #79335424 válasza ctibor (#41170) üzenetére


#79335424
törölt tag

Én használok hasonló megoldást, a Proximity Screen Off Pro -t, de nem biztos, hogy ez jó lenne Neked. Én útálom a képernyőzárat, enélkül viszont előfordulhat nem szándékos aktiválás. Ha kikapcsol(om) a kijelző(t), akkor késleltetéssel élesedik a program, ami felülbírálja a hardvergombokat. Egy gomb benyomásakor ellenőrzi a távolságot és ha közelt érzékel, akkor nem engedi éledni a kijelzőt. De csak a szenzor önmagában ehhez nem elég, kell a gombnyomás is. Ha kicsit belegondolsz, nem olyan egyszerű ez. A telónak valamilyen módon érzékelnie kell a nyitást/csukást. Ez megoldható a fényérzékelővel, vagy a közelségérzékelővel. De más input nélkül ez csak úgy lehet, ha ezek az érzékelők folyamatosan "figyelik" az állapotot. Ez viszont fokozott energiafelhasználással jár. Ezen kívül meg kell különböztetni a becsukott állapotot attól, hogy használat közben, csak véletlenül elvitted a kezed a szenzor fölött. Különben állandóan "rád csukja" a kijelzőt. Továbbá hívásnál sem mindegy, hogy mit csinál, amikor a füledhez tartod a szenzort.
Láttam olyan megoldást, hogy a rácsukódó lapon volt egy "ablak" és becsukott állapot esetén az ablak alá eső kijelzőfelületen jelentek meg az infók és ezen keresztül lehetett hívást is fogadni. Így ritkábban kell nyitni, akkor meg lehet gombot használni a kijelzőhöz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.