Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40572) #79335424 válasza Barell (#40541) üzenetére


#79335424
törölt tag

Sorry a késésért, közben leautóztam Debrecenbe Tankcsapdázni!
Alapvetően itt a symlinkelésről van szó. Az eredeti helyre csak egy hivatkozás kerül, ami egy másik helyre mutat, ahol valójában van az adat. Ezt csinálja a link2sd, vagy a Titanium Backup több adatprofil esetén. A mikrosd esetén ezzel két gond van. Az egyik, hogy csak akkor használhatóak az átlinkelt programok, ha benne van a kártya. A másik, hogy FAT -ról lehet linkelni, de FAT -ra nem. Ezért létre kell hozni még egy partíciót a kártyán.
A belső flash viszont ext -et használ. A felhasználói alkalmazások adatai a /data/data mappában vannak. Nagy valószínűséggel a játékok is ide töltik le az adataikat. Meg kell keresni a kívánt alkalmazás mappáját és áthelyezni a /mnt/sdcard -ra (feltéve, hogy a /mnt/sdcard valós útvonal, nem egy symlink) és az eredeti helyre elhelyezni a linket. A SolidExplorer a mappa ikonjában egy kis nyillal jelzi, ha az adott mappa egy symlink. Írj, ha nem találod a funkciót, akkor részletesen leírom!

Air:
A linux shellparancsok nagy része működik Androidon is. Pl. a fájlműveletek. E parancsok kiadásához kell a Terminal Emulator.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.