Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39538) Balinov


Balinov
félisten

Sracok, DLNA klienst milyet ajanlotok 2012-es Nexus7-re, ami a NASon (zyxel nsa325)-on futo Twonky DLNA szerverrol le tud jatszani atlag xvid/x.264 kodolasu SD ripeket? Twonky Mobile-t es TWonky Media-t probaltam, de N7-en nem jatsza le halon keresztul a NAS-on tarolt sd tartalmat, mig HTC One-n csont nelkul megy minden. Mindket droidos cuccon gyari 4.3 van, ugyanazon verzios Twonky appok.

Beallitasi lehetoseg a droidos twonky appokban lejatszas szempontjabol szinte 0 lehetoseg van. Arra tudok csak gondolni, hogy a gond a kulonbozo SoC lehet, ugye N7-ben Tegara3, mig az One-ban Snapdragon 600. Ha mondjuk 1080p BR ripeket nem jatszna le, nem nagyon erdekelne, nade sd ripekkel,hogy a Nexus7 nem boldogul.

Zyxel sajat appja kukas (Mediashare a neve, 2011-es az utolso updatje) Polkast meg okes lenne, de a Twonky-hoz kepest tetu lassan tudok a mediatarban vele tallozni.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.