Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30012) freemanone válasza megint én (#30001) üzenetére


freemanone
őstag

Arra nem fogsz appot találni. A 3G sebessége amúgy is a neted sebességétől is függ, tehát ha a telód többet tudna, akkor se fogod tudni tesztelni, ha lassabb a T által nyújtott elérés. Arra tökéletes a speedtest is. WIFI-re viszont lanon kéne tesztelni. Szóval pl PC-n megosztasz valamit, azt a telefonon pedig letöltöd és ha a progi nem írja a sebességet, akkor számolsz picit. hogy X adat Y idő alatt ért oda, akkor ez Z sebesség lesz közelítőleg.
Viszont azt is vedd figyelembe, hogy itt pedig a routered lehet hátráltató tényező. A legtöbb router sebessége a maximum fele alá esik amikor két wifi-s eszköz kommunikál rajta nagy adatforgalmat bonyolítva, mivel mindkét eszköz kihasználná a lehettséges maximumot, ezért csak kb fele fele jut a két eszköz számára. A legjobb erre egy korrekt N-es router amire LAN-on kötöd rá a PC-t és a wifi-t semmi más ne használja csak a telefon. Lehetőleg nem panelban, ahol még 500 másik AP-t is látsz...
Viszont ez eléggé off itt, de ha kell valami írj PM.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.