Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2936) Nashville


Nashville
tag

Sziasztok!
Adott egy Cyanogenmod 7.2.0- val „felturbózott” Samsung Galaxy Ace telefon. Egy olyan gondom van vele, hogy SMS írásnál, ha ékezet kerül az üzenetbe, akkor 3 üzenetként küldi tovább. Az alap ROM- al ilyen gondom nem volt, de ennek ellenére semmi pénzért nem válnék meg a cyanogen- től. Tudtok erre megoldást? Ha másik programot kell használnom, akkor olyat ajánljatok légy szíves, mely nem fekteti meg az amúgy is szerény paraméterekkel rendelkező telefont. Nagyon keveset SMS- ezek szóval nem vágyom full extrás progira.

Egy másik kérdés: Meg lehet-e oldani azt valamilyen programmal, hogy a fülhallgatóm csatlakoztatásakor ne úgy érzékelje, mint egy headset- et, hanem a készülék mikrofonját tudjam használni és a fülhallgatóban halljam azt, akivel beszélek. Erre pl. sportolás közben lenne szükség, hogy ne kelljen állandóan ki-be húzogatni a jack- et.
Előre is köszi a válaszokat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.