Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1756) Foose


Foose
addikt

Sziasztok! Végre sikerült rootolni a telómat,nem volt egyszerű. Most az lenne a kérdésem,hogyan tudom leszedni azokat az alap appokat a telóról,amik nekem nem kellenek? Super user fent van. A gyári alkalmazások menüpontban ugyanúgy nem engedi pl a térképet törölni,csak letiltani. Ki kell keresni valahol fájlkezelőben,és onnan törölni?
(#1757) darvinya Sajna mivel a Te leírásod nem segített,muszáj volt gyalulni mindent a telóról,és most muszáj a memkarit is,mivel hiába van a karin még rajta minden,a teló nem látja. :( A megoldást már nem tudom,mert a haver csinálta 2 órán keresztül a gsm boltban. Ugyanis a leírásod alapján már neki sem sikerült,mert rájött,hogy zárt a bootloaderem :( :( Úgyhogy régi fw vissza rá,azt rootolta valahogy majd a mostani 4.0.4 rá. Valamit kutyult kicsit,de a lényeg az,hogy kész a root. De azt még mindig nem tudom,hogy hol töröljem a progikat? A gyári alakalmazás kezelőben? ( miután root jogot adtam pl ES file...-ban)

[ Szerkesztve ]

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.