Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#152036) Somatom


Somatom
veterán

Van egy Kamionstop alkalmazás, amit régóta használok. Állítólag fizetős funkciók kerültek bele. Ez még nem zavarna, de amikor megnyitom, akkor a Google dob egy figyelmeztetést, hogy megbízhatónak ítélem-e az appot, mert szeretne hozzáférni a fiókom nyilvános személyi adataihoz. Írtam a fejlesztőnek, hogy ugyan indokolja már meg, hogy erre mi szükség van. Azt válaszolta, hogy a reklámok miatt kell. Ez nekem fura. Az app nem csak a felületet adja, amit a Google tölt meg?
Mindegy, elfogadtam. Majd, az app megnyitásakor azzal kezdett, hogy fogadjam el a felhasználói szabályzatát és járuljak hozzá a személyes adataim megosztásához és az app általi kezeléséhez. Ekkor kiléptem az alkalmazásból. Jópár appért fizettem már, de ilyen hercehurcát nem szoktak csinálni. Normális eljárás ez? Az app tulképp csak megmutatja a kiválasztott időpontra és országra vonatkozó, kamionos tiltásokat. Nem érzem indokoltnak az igényét.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.