Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#152004) zsolti1debre


zsolti1debre
tag

hali,

segítségre lenne szükségem, mert problémám adódott a samsung galaxy s duos 2 gt-s7582 készülékemmel. a telefonon ha elindítom a youtube-ot, akkor kiírja, hogy „frissíts egy gyorsabb, jobb youtube-ért!”, ami alatt csak a kékkel bekarikázott „frissítés” gombra lehet csak kattintani. ha erre rákattintok, akkor böngészőben elindul a google play, és ekkor az „ez a böngésző már nem támogatott.” infó olvasható. nem vagyok telefonguru, a telefont csak telefonálásra használom, viszont a minap épp várakoznom kellett sokat, ezért szerettem volna a yt-n megnézni pár videót időtöltés gyanánt, de amikor kellett volna, akkor pont nem lehetett a fentebb vázoltak szerint. mitévő legyek (azon kívül, hogy vegyek egy újabb, modernebb készüléket)?

upgrade: annyit kipróbáltam még, hogy a készülék beállításainál a megkerestem a programok eltávolítása opciót és töröltem a készülékről a youtube-ot, majd a főképernyőn lévő play áruházat elindítottam és kikerestem belőle a youtube-ot, amit sikeresen feltelepítettem. a telepítés után csodák-csodája elindult a youtube és újra élvezhettem a videókat néhány percig. pár perc eltelte után a készülék öntudatára ébredt és ismét beadta a szokásosat: „frissíts egy gyorsabb, jobb youtube-ért!”. azaz megint nem fut a yt. ezért a tanácstalanság és a mérhetetlen düh.

(az összefoglalót elolvastam/átfutottam, annyira nagyon nem értettem. rakjak fel yt helyett valamilyen yt-alternatívát?)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.