Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149767) Satyricon


Satyricon
addikt

Sziasztok

Két kérdésem lenne Hozzátok, amire a választ nem találtam meg az összefoglalóban:

Karácsonyra kaptam a páromtól egy Xperia 10 II telefont. Tetszik is meg minden, csak az előző telefonomból nem tudom 100%-osan lementeni a a beállításokat/képeket/videokat,névjegyzéket, meg amit úgy mindent, amit szoktak ilyenkor. Vagyis próbáltam alkalmazásokat, de az egyik vagy lefagyott, vagy tele van reklámmal, vagy csak a fele adatot tudta lementeni. Tudtok esetleg ajánlani alkalmazást, amivel meg tudom ezt csinálni? Sajnos a Sony Companion-t, ami megcsinálná ezt a műveletet, nem lehet telepíteni a gépemre, valami kernel32.dll hibát ír ki. Próbáltam javítani programokkal, de nem lett jobb.

A másik kérdés: Van-e esély arra, hogy a [régi telefonon témáját] fel tudjam telepíteni az új telefonomra? Nagyon megszerettem, emiatt nagyon ragaszkodnék hozzá, csak az a baj, hogy nem lehet rá telepíteni. Próbáltam máshonnan letölteni, de telepítés után sem állította be ezt a témát. Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet írni az app készítőinek, hogy legyen szíves kompatibilissé tenni? Lehet hülye a kérdés, de nem vagyok otthon az ilyenekben :N

[ Szerkesztve ]

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.