Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#131601) Somatom válasza crok (#131600) üzenetére


Somatom
veterán

Egyetértek. Egyértelmű, hogy amit a Google eddig tett az ügyben, az kevés. Sztem kéne egy OS szintű utasítás, amire minden Play alkalmazásnak kötelezően el kellene végeznie a mentését egy előre definiált útvonalra. Ez lehet helyi, vagy felhő. Aztán a Google kiadná az ultimátumot, hogy X türelmi idő után nem frissíthető Play alkalmazás úgy, hogy ezt a mentési/visszaállítási módot nem tartalmazza. Ha a Youtube -ról való letöltésben, vagy most, a hívás és SMS kezelési engedélyek kérdésében tudott szigorú lenni, akkor ebben is lehetne az. Bár, sztem ez a kivételekért kuncsorgásos módszer enyhén szólva gusztustalan és unfair.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#131602) eclipse19 válasza adrian94 (#131594) üzenetére


eclipse19
senior tag

Persze. Az Android vagy IOS. :D
De ahhoz a Google-nél vagy az Apple-nél kell dolgozni (esetleg a titkosszolgálatnál, bár ez nem biztos, hogy elég), hogy ezeket a funkciókat használni tudd.

A viccet, (ami valószínűleg nem is vicc), félretéve
a FB-ban volt valami "Ismerősök a közelben" funkció, ha jól emlékszem, de ehhez értelem szerűen az kell, hogy az adott személy mobilján legyen FB telepítve, be legyen kapcsolva a helymeghatározás, a FB-nak legyen ahhoz hozzáférése, folyamatos internetkapcsolata legyen, továbbá a FB-ban be legyen kapcsolva ez a funkció. (Persze feltételezve, hogy az illető ott van, ahol a mobilja.)

Más appokkal hasonlóképpen.

[ Szerkesztve ]

Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....

(#131603) Fall-N válasza crok (#131600) üzenetére


Fall-N
veterán

Az az igazság, hogy az igényesebb fejlesztők megoldják egy egyszerű biztonsági mentés/visszaállítás menüponttal. Utána oda menti az ember a fájlt ahová akarja. Van amelyik sima megosztás API-val engedi hogy bárhová tudd menteni, így egyszerűen lehet bármelyik felhő tárhelyre menteni ha fent van a kliens alkalmazás vagy fájlkezelő (MiX, Solid tudja). De sok programban van Drive mentési lehetőség is.

A 25 MB-os korlát nem gáz, mert a legtöbb backup alig van pár száz kB. De meg lehet kerülni. Láttam olyan programot, amelyik a Play Gamest használja a mentésre, ahol nincs ilyen korlát.

A Google backupra viszont a legjobb példa a Tasker. Szépen visszaállítja onnan, ha be van állítva az auto mentés.

Somatom: egyetértek, csak így lehetne egy univerzális mentést csinálni, ahogy az iOS tudja.

[ Szerkesztve ]

(#131604) crok válasza Fall-N (#131603) üzenetére


crok
Topikgazda

Működött is ez szépen - Marshmallow-ig, addig működött a Helium is.. egy lépés előre, kettő vissza.
Áh, mindegy is, mert ezek olyan küzdelmek hogy.. azt látom, hogy a felelőtlen R1 userekért (TL;DRclickclickfinish--ohwaitthatwasamalware) és adatkezelési jogaikért való küzdelem oltárán feláldozzák azokat akik felelősen állnak hozzá.. értem én, tényleg megértem hogy a Google, a gyártók és az appfejlesztők is a saját bizniszüket óvják így direkt vagy indirekt módon.. de azonosulni nem tudok vele. Az igényesebbje megoldja, ad lehetőséget.
Most annyi van, hogy használod a gyártó (módosított Android) oprendszerét a saját maguk által írt backup rendszeralkalmazással (ami ugye kicsit több jogot ad az appnak) így felhőbe tudja menteni esetleg a cumót root nélkül, aztán vagy megbÍzol ebben a backup appban és a gyártó felhőmegoldásában vagy nem.. vagy root meg amit akartok. Én mondjuk minden készüléken minden ROM-ot első "teljes boot" után root-olok.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#131606) csabyka666


csabyka666
addikt

Üdv mindenki!

Egy furcsa anomáliába futottam, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Egyik ismerősömnek van egy vadkamerája, ami a gmail-es címére küldi az elkészült képeket közvetlen az elkészülés után. A gmail fiókjában be kellett állítani, hogy ismeretlen eszközök hozzáférhessenek a fiókhoz, ellenkező esetben a képküldés nem ment végbe, a kamera hálózati hibát dobott.
Ez megoldódott az engedélyezés után, viszont egy újabb problémával szembesültünk. A srác telefonján (valami Sony, pár éves androidos készülék) van a gyári e-mail app és a gmail dedikált appja, mindkettőre élesítve van az illető gmail címe. Ne kérdezzétek, miért, neki így tetszik. :) Ugyan én magára a fiókban állítottam be (számítógépről) az engedélyezést, de valahogy csak a gmail appban jelennek meg a képek, a gyári email app minden kép érkezésekor a biztonsági figyelmeztetést jeleníti meg, képet nem mutat.
Ez nekem valahogy nem áll össze, az appnak mi köze lenne a beállításhoz? Nem tudja értelmezni a gyári app, hogy változás történt a beállításokban? Egy újraindítást tanácsoltam neki, illetve hogy törölje ki a gyári e-mail appból a címét, és adja hozzá újra, nem tudom, hoz-e eredményt.

Van valami tippetek? Köszi a segítséget előre is! :R

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#131607) odrif


odrif
MODERÁTOR

Üdv!
Azt szeretném megoldani hogy van otthon egy routerem amire van egy HDD kötve.
Amint belépek a lakásba, és csatlakozik a telefon automatikusan a wifire, az újonnan készült képeket a HDD-n egy általam megadott mappába szinkronizálja, felmásolja a készülék (akár FTP-n)
A FoderSync alkalmazással ezt meg lehet oldani?

20 éve a Prohardveren

(#131608) Bagyala válasza #20749568 (#131605) üzenetére


Bagyala
csendes tag

Válogass!! :)

[ Szerkesztve ]

(#131609) kiraly.andra válasza crok (#131597) üzenetére


kiraly.andra
aktív tag

Elég vegyes a kép, laikusként nem látom a koherenciát. Nem menthető többek között: AppSales, Boomerang, DevCheck, Nova Launcher (amúgy is kimenthető a beállítás, miért kell akkor blokkolni?), Pixlr (ingyenes, nincs benne belépés, gyakorlatilag adat sem), Unblock Me (tologatós játék, semmi extra, miért van tilva benne?), Wave LWP (egy mozgó háttérkép!), WhatTheFont (betűtípus felismerés, nincs felhasználói fiók).

Ugyanakkor nemrég 5-6 fizetős játék aktuális állását tudtam ezzel átrakni másik eszközre, olyan játékokét, melyekből sajnálatosan hiányzik a Google Play Cloud Save. Ez is roppant módon érdekelne: miért nincs ez benne minden játékban? A fejlesztőnek pénzért adja ezt a Google, havidíjas szolgáltatásként?

:a:

(#131610) Somatom válasza odrif (#131607) üzenetére


Somatom
veterán

Elméletileg igen, de nem emlékszem pontosan a közvetlen lehetőségeire (pl. Wifi SSID -re szűrés). Ha közvetlenül a Foldersync -ben nem találod a kívánt opciót, akkor semmi pánik, mert a Foldersync Tasker beépülő, amit az összefoglalóban szereplő mindhárom automatizáló kezel. Az automatizálóban ettől sokkal kifinomultabb feltételeket is megadhatsz. Pl., 22:00 után, ha a teló adott Wifihez csatlakozik, töltőn van és legalább egy órája nem volt aktív a kijelző, akkor utasítsa a Foldersyncet, hogy kezdje meg a szinkronizálást.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#131611) #07746304


#07746304
törölt tag

Ampere no ez király. GSam Battery Monitor PRO, után, ez jól jelzi ki Xiaomi MI A2-nél is (nem negatív előjellel a töltést).

(#131612) Bozek válasza Somatom (#131610) üzenetére


Bozek
nagyúr

Van SSID szűrés és be lehet állítani, hogy csak töltés alatt szinkronizáljon. Azt is ki lehet választani, hogy mely napokon, milyen időpontokban csinálja meg a szinkronizálást, szóval nem feltétlen kell hozzá automatizáló.

(#131613) Howkeddlee


Howkeddlee
senior tag

Sziasztok!
Már nem tudom hova forduljak a problémámmal, de az egyik fórumban android beállításra tippeltek, hogy az lehet a segítség a problémámra.
Adott egy Sony BT fejhallgató, egy Samsung S4 és egy Samsung S7Edge mobil, és adott a hivatalos megvásárolt PowerAmp zenelejátszó. Ezt a zenelejátszót nagyon szeretem, váltani nem szeretnék róla.
A problémám azzal indult, hogy a BT fejesem halkan szólt a zenék alatt az S7E telefonomon. Ott a BT fejes hangerejét hiába állítottam a fejhallgatón, halk is volt, vagy ha maxra feltettem már zavaróan "hullámozva" szólt. Ahogy állítottam a hangerőt a fejhallgatón, úgy a telefon hangerejét állította.
Aztán kipróbáltam az S4 telefonnal, és ott már külön engedte állítani a hangerőt, azaz feltudtam maxra hangosítani a fejhallgatót, és hozzá pluszban tudtam még erősíteni az S4 telefon hangerejével, így egy hangosabb lejátszást is kaptam.
Összehasonlítottam mindkét telefonon a PowerAmp beállításokat, de azok egyformának tűntek, mégis az S7E telefonomon jóval halkabb volt a zenelejátszás mint az S4-en. (S7E-n Android 8.0 fut, az S4-en Android 5.0)
Tudja valaki hogy mit lehetne átállítani az S7E-n hogy külön kezelje a fejhallgatóm a saját hangerejét, ahogy ezt az S4 is teszi? Nagyon köszönöm a segítségeteket!

(#131614) Somatom válasza Bozek (#131612) üzenetére


Somatom
veterán

Nem is azt írtam, hogy feltétlenül kell hozzá.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#131615) Aurig@


Aurig@
őstag

Üdv.!

Olyan alkalmazás van, ami a telefonon lévő névjegyeket lementi fájlba és később, szükség esetén vissza is tudja rakni?

Az Androidban lévő alap telefon alkalmazás nem jó, csinál egy ".vcf" fájlt, amiben nagy katyvasz van.
A szinkronizálás végképp felejtős! Ugyanis ott több olyan kapcsolat van, amihez nem tartozik szám, csak mail cím. Ezek a telefonra nem kellenének!
Karácsonykor véletlenül engedélyeztem és másfél órámba telt mire rendbe raktam mindent.

A lényeg, hogy lementse a kapcsolatokat, amikben van (1-2 vagy több telefonszám, lakcím, mailcím, születésnap.)
Ilyenre lenne szükségem. Nem lista érdekel, hanem bevált, próbált alkalmazás!

Köszönöm

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#131616) Mcrazy válasza Aurig@ (#131615) üzenetére


Mcrazy
őstag

Szia!
Én a
Super Backup app-ot tudom ajánlani. Hívás, Sms, Naptár mentésre használom.

[ Szerkesztve ]

Üdv: Mcrazy

(#131617) Siriusb válasza Somatom (#131610) üzenetére


Siriusb
veterán

Szia!
Ha már szóba került. Múltkor próbáltam e-robotban hozzáadni FolderSync pro feladatot, a külső alkalmazások listáján ki tudom választani, de utána nem hozza fel a szinkronizálandó könyvtárakat, a nyilat megérintve semmi nem történik.
Találkoztál már ezzel a problémával?

(#131618) batai15


batai15
félisten

Helló Google fotókat használ valaki Huawei telefonon ?gondom az hogy eléggé laggol lapozáskor az app ,amíg a többi nem . Viszont a cloud miatt kellene az app .valakinek volt már ilyen ?

(#131619) Somatom válasza Siriusb (#131617) üzenetére


Somatom
veterán

Igen. Sztem Robot bug. Már régen jeleztem Tamásnak, de .... Használd helyette a "Parancsikon indítása" műveletet, és jelöld ki a kívánt szinkron profil parancsikonját!

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#131620) Aurig@ válasza Mcrazy (#131616) üzenetére


Aurig@
őstag

Köszönöm, megnézem! :R

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#131621) GEPESZ66


GEPESZ66
veterán

Az Adguard appban, ha be van kapcsolva az appok szűrése is, akkor az szerintetek bezavarhat-e a banki app (pl. KHB) mobiltárca funkciójába, a bankkártya digitalizálásába?
Nem tudom eldönteni, hogy a banknál volt-e a gond, vagy az Adguard appnál, mivel tegnap délután kikapcsoltam az appok szűrését, s így este működött már a kártya digitalizálása.

(#131622) Viktor0610 válasza GEPESZ66 (#131621) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nálam az céges email app működését gátolta.
Kikapcsoltam csak annak az egy appnak a szűrését, azóta hibátlanul működik.

Samsung Galaxy A54

(#131623) GEPESZ66 válasza Viktor0610 (#131622) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Hol tudom beállítani, hogy melyik appokat szűrje?

(#131624) Viktor0610 válasza GEPESZ66 (#131623) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az AdGuardon belül katt a bal felső sarokban lévő három vonalra, majd Appok Kezelése. Itt kikereresed az appot, majd az Általános részen kiveszed a pipát az Engedélyezve mellől.

Samsung Galaxy A54

(#131625) GEPESZ66 válasza Viktor0610 (#131624) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Köszönöm!
Most már emlékszem, egyszer régen néztem ezt a részt.

(#131626) crok válasza kiraly.andra (#131609) üzenetére


crok
Topikgazda

A Google Play Cloud Save a dev. részéről pénzügyileg nem jár semmivel csak egy regisztrációval amit a nagytestvér dolog miatt sok dev. inkább kihagy. A limit az ittt is pl. a 25MB kvóta per app per eszköz (ebbe valamiért nem akarnak beleférni páran pl.. pedig amúgy nem számít bele a GDrive terhelésbe) meg hogy pl. játékokhoz kell a Google Games és hogy abba belépjen a felhasználó és nem nagyon akarják használni de az implementálása a dev oldalon átgondolt tervezést igényel (minimum checkpoint vagy hasonló de erősen appfüggő). Innentől mindenki eldöntheti hogy van-e értelme nem engedni meg nem rákárdezni a felhasználótól hogy rendben van-e ez neki így (vagy úgy) és hogy miért nincs pl. feltűntetve Play-en (érdekes kérdés pl. hogy fizetős app egyik telefonról átköltöztetése a másikra mentési lehetőség (se Google, se egyéb cloud, se file export..) nélkül mennyire számít cinkesnek.. pénzért..).

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#131627) beg


beg
veterán

E-kárbejelentő

Viszlát kék-sárga meg csúnyán rajzolás :) (Bár még ez is szabadkezes néhol a helyszínrajznál, de legalább kreatív és egyszerűen módosítható)

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#131628) atike válasza beg (#131627) üzenetére


atike
nagyúr

Még nem volt eddig itt? :) Tavaly év vége óta már lehetett tesztelgetni - tök jó kis cucc (mondjuk még e-accident volt a neve). Ráadásnak a bejelentésnél lehet 1 és 2 telefonos módon is intézni a dolgokat - mondjuk kíváncsi lennék, hogy a 2 telefonosnál hogyan is néz ki élesben.

Profilban lehet menteni mind a sofőr, mind az autó adatait - hiánypótló alkalmazás. Csoda, hogy eddig nem volt... :)

[ Szerkesztve ]

(#131629) Siriusb válasza Somatom (#131619) üzenetére


Siriusb
veterán

Köszi!

(#131630) beg válasza atike (#131628) üzenetére


beg
veterán

Még nem találkoztam vele, de nincs kizárva hogy 'vótmá :)
Gondolom most lett stabil release és azért került fel pár híroldalra ma.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#131631) atike válasza beg (#131630) üzenetére


atike
nagyúr

Igen, mert az új az 1.0, a telómon meg - más néven, mint írtam - 1.4... :DDD

(#131632) #07746304


#07746304
törölt tag

Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne megnézni, hogy mi az ami ennyit foglal, és törölni?

(#131633) Viktor0610 válasza #07746304 (#131632) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Minek megnézni?
A Facebook mindent a saját szerverein tárol, ha törlöd az adatait, caak az átmeneti tárat üríted.
Max. a lementett képekkel kell foglalkozz, meg újra be kell jelentkezz, ha törlöd az adatait.

De a DiskUsage appal meg tudod nézni, úgy tudom. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#131634) #07746304 válasza Viktor0610 (#131633) üzenetére


#07746304
törölt tag

Facebook élőztem múltkor, és attól tartottam, hogy a videót lementette lokálisan, és felesleges foglalja a helyet.

(#131635) Tiger.


Tiger.
nagyúr

Létezik olyan program ami root nélkül tudja a repülő módot időzítéssel kapcsolni?

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#131636) #81733120


#81733120
törölt tag

Hogy lehet Opera Miniben a hirdetéseket kikapcsolni? Eléggé idegesítő, és így nem hogy adatforgalomat takarítok meg, hanem még többet használok...:(((

(#131637) k850 válasza #81733120 (#131636) üzenetére


k850
addikt

Az Opera Mini beállításokban nézd át az értesítéseket, ill. speciális menüpontot, adatforgalom beállítást!

[ Szerkesztve ]

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#131638) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

Üdv!

Megvettem az itteni ajánlások hatására a Col reminder plust és a gondom az, hogy az előre beállított eseményeket nem jelzi. tehát beállítok egy feladatot, de semmilyen módon nem értesít, amikor meg megnyitom az appot látom, hogy 3 esemény is elmúlt napokkal… azért ez így érdekes. A telefon Huawei Mate 20. Köszönöm a segítséget előre is!

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#131639) Fall-N válasza MikeWazowski (#131638) üzenetére


Fall-N
veterán

Védett alkalmazások között van, vagy az akku optimalizálás ki van kapcsolva? Ez az EMUI és MIUI egyik fő baja. Ha alap beállításon van akkor kilövi az alkalmazást.

(#131640) MikeWazowski válasza Fall-N (#131639) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Szuper… nagyon szokatlan nekem még az egész rendszer, korábban sose volt Huawei telefonom. Minden alapra van állítva, akkor lehet ezért nem jelez.
Meg tudod mondani, hogy hogyan tehetem védett alkalmazássá, valamint az akku optimalizálást hol tudom kikapcsolni? Mert nem nagyon találok ilyet.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#131641) rjg válasza MikeWazowski (#131640) üzenetére


rjg
őstag

Beállítások - Akkumulátor - Alkalmazások indítása. Itt tedd kézire és engedélyezd amit szeretnél.

MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S23 Ultra

(#131642) MikeWazowski válasza rjg (#131641) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Az a fura, hogy csak a COL reminder Donate van ott, a sima app nincs.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#131643) MikeWazowski válasza MikeWazowski (#131642) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Újraindítás után ott lett, köszönöm szépen, akkor beállítottam. Remélem jó lesz.
Ugyan itt beállottam a vibert, telegramot stb appokat is. Remélem nem merül jobban az aksi majd ezek miatt.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#131644) kezman válasza MikeWazowski (#131642) üzenetére


kezman
őstag

Szerintem meg csak a Donat nem jó, telepítsd le hozzá a col remindert, akkor menni fog, a donát csak a kulcs, én is próbáltam de vissza is térittettem, nekem egyik sem jött be a gyári értesítőket használom ( Huawei P Smart), naptár , keep, stb jelez , max több emlékeztetőt adok hozzá, 5-10-30- perc vagy szundizok, nekem ez így egyszerűbb :)

Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>

(#131645) MikeWazowski válasza kezman (#131644) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Hát, sajnos visszatéríteni már nem tudom, de adok neki egy esélyt így a jelenlegi beállítással, mert tetszik egyébként.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#131646) sharp4


sharp4
őstag

Sziasztok!

Olyan prograot keresek, amivel exportálni tudom Huawei Health-ből Garminba, vagy Strava-ra a futásaimat. Vagy esetleg Google Fit-ből Garminba. Google Takout-al próbáltam, de le is töltöm a .rar export fájlt, ami nem tartalmaz semmit sem.

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#131647) kezman válasza MikeWazowski (#131645) üzenetére


kezman
őstag

Persze, jogos, én nem igen használnám, amire meg kell a gyári is jó, csak próbálgattam párat én is,

Más, a Okmány appot használja valaki? Nálam megy viszont a kocsik adatlekérésénél még mindig írja hogy mennyit kell fizetni holott Jan.1-től ingyenes, nem próbáltam csak ezt írja, ??

[ Szerkesztve ]

Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>

(#131648) kovacs65 válasza kezman (#131647) üzenetére


kovacs65
senior tag

Okmány: nézd meg mikor volt frissítve. Lassan két éve. Az értékelések sem az igaziak.

Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?

(#131649) #81733120 válasza k850 (#131637) üzenetére


#81733120
törölt tag

Speciális beállításokban ezek vannak nálam:

Kezdőlapnál pedig ez van:

Ráadásul ha olyan kedve van, bedob egy oldal betöltésénél egy Wish-es ad-ot. :U

(#131650) zebede


zebede
őstag

Van jelenleg valami működő yt letöltő, sajnos a tubemate nálam nem tölt.
"Csatlakozás a szerverhez" aztán semmi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.